Anca Pop a petrecut la Cannes alături de Uma Thurman și Rihanna

Anca Pop a devenit o prezență obișnuită la petrecerile exclusiviste ale Festivalului de Film de la Cannes. Artista din România a fost invitată să participe la două evenimente de top alături de vedete internaționale cunoscute. Mai exact, la gala caritabilă Fashion For Relief, organizată de Naomi Campbell, și la petrecerea brandului Chopard.

Pentru Fashion For Relief, cântăreața din România a ales să poarte o salopetă extravagantă, creație a designerului român Laurențiu Bârzoi, care a atras atenția invitaților.

Printre cei care au complimentat-o pe artistă pentru alegerea făcută s-a numărat și actrița Uma Thurman, dar și Kendal Jenner, care a catalogat piesa vestimentară drept “super cool”.

La petrecerea Chopard, Anca Pop și-a făcut apariția alături de coregraful Emil Rengle optând de această dată pentru o vestimentație mult mai îndrăzneață. Anca a îmbrăcat o salopetă transparentă, țesută cu cristale Swarovski, și-a acoperit bustul cu plasturi negri și a purtat o pereche de pantaloni scurți de jeans.

Artista a petrecut la această petrecere alături de Rihanna și Julianne Moore.

Zilele trecute, Anca Pop a fost devenit artist român care a cântat la petrecerea exclusivistă organizată de Warner Music pe un iaht. Solista a susținut un recital pentru invitați de marcă, printre aceștia aflându-se și Eva Longoria, Bella Hadid, Bruno Mars și Cara Delevigne. Pe scenă au mai urcat Jess Glynne și Anne-Marie, două artiste din Marea Britanie, deja celebre în întreaga lume. Piesa “Hold My Hand” a lui Jess Glynne are deja 90 de milioane de vizuălizari pe YouTube, în vreme ce hitul “Rockabye”, pe care Anne-Marie îl cântă cu Sean Paul, are 928 de milioane de vizualizări pe You Tube.

Anca Pop a fost prezentată de Warner Music drept noua speranță a casei de discuri, artista urmând a lansa săptămâna aceasta, la nivel internațional, single-ul “Loco Poco”.

Acesta este inclus pe albumul “Anca Pop”, ce va fi lansat în toamna acestui an.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod