Café Deko a lansat oficial Sezonul 13 deKomedie

Al 13-lea sezon a început oficial la Café DeKo miercuri, 5 octombrie, în cadrul unui spectacol eveniment
care a fost locul de întâlnire pentru multe dintre cele mai cunoscute vedete din show-biz. Horia Brenciu, împreună cu soția sa, Alice Dumitrescu Brenciu, Mihai Mărgineanu și Andreea, soția lui, Alina Chivulescu, Dana Rogoz sau Toni Grecu au stat în primul rând pentru a vedea deschiderea prezentată de Dan Chișu, creatorul Café DeKo și promotorul fenomenelor stand-up și teatru de improvizație în România.

Vedetele au fost nu numai în sală, ci și pe scenă.

Au urcat, pe rând, Vlad Grigorescu, celebrul mentalist care este și marele câștigător al ultimei ediții “iUmor”, Robert Tudor, faimosul magician și co-prezentatorul noii emisiuni Vocea României Junior, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamțu din trupa ImPro, dar și numele grele ale scenei de comedie: Mihai Bobonete, Adrian Văncică și Mihai Rait, celebrii actori ai celui mai iubit serial de după 1990, “Las Fierbinți”.

Au fost prezenți și prietenii vechi ai Café DeKo, Teo, Vio și Costel, astăzi rezidenți la Club 99, Costel
prezentând chiar un număr care i-a făcut pe mulți să râdă cu lacrimi.

Nu au lipsit glumele acide și înțepăturile aruncate bine țintit de pe scenă, astfel că invitații nu au avut timp să se plictisească și au savurat fiecare moment.

Sezonul 13 se anunță unul spectaculos pentru Café DeKo: serilor de stand-up și improvizație care nu mai au nevoie de nicio prezentare li se vor alătura spectacole de teatru, concerte, teatru pentru copii sau evenimente deKolecție.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod