Carmen Bruma si Adina Halas au descoperit secretul tineretii vesnice!

Carmen Bruma si Adina Halas se pot lauda cu un ten impecabil si ferm, ca la 25 de ani. Meritul il are atât stilul de viata sanatos, cât si un tratament revolutionar pe care l-au efectuat la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette din Bucuresti.
Cele doua vedete au urmat o singura sedinta de Ultraformer 3, tratamentul care ofera efect de lifting facial si corporal ce dureaza mai mult de un an de zile, iar rezultatele sunt spectaculoase.

"Astazi incerc aparatul ULTRAFORMER 3 de la Silhouette, despre care am tot auzit. Specialistii spun ca iti reintinereste trasaturile fetei pentru un an de zile dupa o singura sedinta. Ofera efect de lifting facial si, ce e mai important, nu afecteaza in niciun mod trasaturile tale natural", a scris Carmen Bruma pe pagina sa de socializare.

La rândul ei, Adina Halas, s-a aratat nerabdatoare sa se convinga de rezultatele noii tehnologii.

"Ultraformer 3 promite ca intr-o singura sedinta de 30 de minute sa iti intinereasca trasaturile fetei cu cel putin 5 ani! Nu am putut rezista in fata acestei informatii si am fugit la Silhouette sa ma conving pe pielea mea", a mentionat vedeta.

ULTRAFORMER 3 actioneaza prin cea mai noua si eficienta tehnologie HIFU (High Intensity Focused Ultrasounds) si ofera un efect de lifting non-chirurgical spectaculos si de durata. Rezultatele sunt vizibile imediat si dureaza minimum un an dupa un singur tratament de 30 – 45 de minute.

Cele trei tipuri de aplicatoare ULTRAFORMER 3 actioneaza prin intermediul ultrasunetelor focalizate, la adâncimi diferite ale pielii, in functie de efectul dorit: unul ofera lifting, actul fermitate a pielii, iar al treilea reduce ridurile fine. In plus inchid porii dilatati, redau vitalitatea si luminozitatea pielii. Rezultate exceptionale se obtin si in reducerea barbiei duble si pentru remodelarea maxilarului inferior.

Tratamentul se personalizeaza in functie de nevoile tenului. Rezultatul maxim se obtine dupa trei luni, insa imbunatatirea texturii pielii si fermitatea acesteia se remarca imediat dupa sesiunea tratamentului.

Tehnologia non-invaziva de lifting facial si corporal cu efect ce dureaza 1 an dupa doar o singura sedinta.Ultraformer este disponibil la Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette. Durata unei sedinte: 45 minute.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod