Costi Diță și Răzvan Exarhu, jurat MasterChef, vin duminică la Apropo TV!

Cum orice basm conspiraționist trebuie să aibă minim un balaur octogenar, duminica aceasta, în Apropo TV, de la 13:05, Andi Moisescu, împreună cu invitații rubricii România care este, Lucian Mândruță, Costel și Bogdan Naumovici, revine asupra enigmaticei figuri a lui George Soroș și a dărniciei lui față de patrupezii protestatari, într-un nou episod Old News, Fake News. Emisiunea continuă cu discuții referitoare la semnele de întrebare pe care unii cetățeni și le-au pus despre președintele Klaus Iohanniș, dar și despre Dacian Cioloș.

În cadrul rubricii Joyride facem o vizită studioului care a dat naștere unora dintre cele mai îndrăgite jocuri de PC, console și mobile, respectiv FIFA, Need for Speed și Battlefield.

Semn că românilor nu le place numai să se joace, ci și să creeze jocuri. Rubrica Bucătarium îi aduce duminică pe Răzvan Exarhu, jurat MasterChef, și pe Andreea Raicu. Cei doi vor vorbi despre flexitarianism și flexitarieni, niște vegetarieni softcore, cărora le-a venit carnea la cap.

Ernesto Esnedo obișnuia să cânte salsa și merengue, Alex Burcea a activat timp de 10 ani în trupa Mandinga, iar Mihai Ristea a colaborat, printre alții, cu Don Baxter. Cum au ajuns ei să formeze trupa Golan? Vedem duminica aceasta, în rubrica Next Gen, iar în Pubfather vom urmări câteva spoturi de la frații noștri de peste Prut, comentate de Costi Diță și Mitoș Micleușanu.

Duminica, de la ora 13:05, sau în reluare după miezul nopții, românii sunt invitați să urmărească cel de-al 25-lea sezon Apropo TV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod