Cum s-au imbracat artistii la Media Music Awards 2017

In acest an Media Music Awards a avut loc pe 3 octombrie 2017, în centrul comercial ParkLake din București. Media Music Awards este singura gală de premii muzicale din România organizată in aer liber şi cu premii acordate pe baza difuzărilor radio si TV. În cadrul galei au fost premiați artiștii care au avut cele mai multe difuzări radio si TV, cat și cele mai multe vizualizări pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio și TV.

Pe Green Carpet au pasit artiștii care au dominat topurile în ultimul an, precum și multe vedete din showbiz-ul autohton.
Artistii si-au ales cu grija tinutele, iar defilarea pe celebrul covor a semanat cu un fashion show adevarat. Evenimentul a fost prezentat de Alina Eremia si Dorian Popa.

Media Music Awards din acest an a fost unul special pentru mine. Am pregătit mai multe ținute, toate de la designeri romani. Pentru ținuta de scena am optat pentru un material holografic, care a creat un efect spectaculos pe scena. Tot conceptul de Show din acest an a avut legătura cu albumul pe care îl voi lansa in luna Noiembrie!”,a marturisit Alina Eremia.

Lora a stralucit intr-o rochie semnata de Norina ST, un designer roman pe care artista il apreciaza foarte mult.
Apreciez foarte mult designerii romani si de aceea am ales o tinuta semnata de Norina St cu care am colaborat foarte bine.", a declarat Lora.

AMI, artista care ne-a cucerit cu stilul ei romantic si sensibil a ales o tinuta custom made pe care a accesorizat-o cu un o curea de inspiratie asiatica, indragostindu-se de aceste modele in timpul vacantei din Bali. “Tinuta de anul acesta de la Media Music Awards, a fost una Fusion custom made, inclusiv incaltamintea. Am ales negreul, pentru ca mi se pare ca ma avantajeaza iar ca un touch personal am optat pentru o centura de inspiratie asiatica.”, a spus AMI.

ADDA a fost de asemenea o aparitie spectaculoasa, dupa ce a slabit 20 de kg dupa nastere.
Daria Georgescu este stilista mea și m-a ajutat cu tinuta din acest an. Impreuna am descis ca salopeta de la Alexandru Simedru estea cea mai buna varianta. Silueta mea s-a schimbat mult in ultimul timp, am slabit mult si cred ca salopeta pe care o port scoate in evidenta acest lucru.”, a declarat ADDA.

Irina Rimes, artista din Republica Moldova care a castigat anul trecut premiul pentru cel mai bun debut, a optat pentru o tinuta indrazneata din latex negru cu alb. “Pentru mine stilul completează muzica pe care o cant, iar impreuna cu Olivia Stoica, stilista mea, am optat si de aceasta data pentru o rochie in zona Dolls kill, destul de indrazneata din latex negru cu alb pe care am cumparat-o din UK”, a spus Irina Rimes.

O prezenta foarte cool la evenimentul de aseara a fost Liviu Teodorescu, cea mai buna vocea masculine din Romania care a strans milioane de vizualizari pe Youtube.
Am ales o tinuta care sa imi caracterizeze personalitatea, fresh si young, avand la baza nonculoarea negru.”, a spus Liviu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod