„Dependentă”, noua piesă a Claudiei Pavel, are un videoclip plin de erotism

Claudia Pavel, numită la începutul lunii noiembrie „Cea mai activă solistă a anului” în cadrul Galei Performanţei şi Excelenţei 2017, a lansat vineri, 17 noiembrie, o nouă piesă în limba română, „Dependentă”.
Piesa este scrisă de George Popa.


Eu cred că se vor regăsi foarte multe femei în această piesă pop slow sexy. Când suferi din dragoste, Dependentă e genul de piesă pe care plângi”, spune cântăreața. 

Dragostea continuă să fie în centrul preocupărilor tematice ale cântăreței Claudia Pavel. La începutul acestei toamne, cântăreața lansa single-ul „Far Away”, ultima piesă în limba engleză din recenta „pentalogie a dragostei”, din care mai fac parte piesele „Privilege”,  „Deja vu”,„Touch Me” şi „Supernova”. 

Piesa Dependentă vorbește despre orice relație care a ajuns toxică și de care trebuie să scapi. „Trebuie să ne desprindem de oamenii cu care suntem incompatibili, oricât ar fi de mare adicția”, spune cântăreața. „Am trecut prin relații toxice, am plâns din dragoste, am trăit toate sentimentele despre care care vorbesc în piesă”.

Videoclipul piesei Dependentă este semnat de Claudiu Stan iar scenografia e semnată de regizor în colaborare cu Paula Pavel, sora cântăreței, care s-a ocupat și de make-up și styling.

Îmbrăcată în lenjerie Agent Provocateur, cu pantofi Casadei sau cizme Louboutin, Claudia Pavel a spus la filmările videoclipului că este dependentă de trei lucruri: muzică, tocuri cui și lenjerie intimă. Chiar dacă nu și-a refăcut viața sentimentală, Claudia se definește ca fiind o persoană foarte pasională.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod