Diana Dumitrescu a părăsit Ferma vedetelor

O săptămână plină de tensiuni s-a încheiat în Ferma vedetelor cu multe păreri de rău și lacrimi! Diana Dumitrescu a ales să meargă la duel cu Narcisa Suciu, iar decizia ei a fost o surpriză pentru toată lumea: „Voi toți ați influențat-o!”, a declarat Narcisa. După un duel plin de tensiune, în care ambele echipe au luptat cu toată forța, Diana a părăsit Ferma vedetelor.

Ferma vedetelor a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a reușit să obțină la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 8.5 puncte de rating și 25.1% share, spre deosebire de postul clasat pe locul 2, care a obținut 4.4 puncte de rating și 12.9% share.

Peste 1.6 milioane de telespectatori au urmărit aventurile fermierilor pe tot parcursul emisiunii, iar în minutul de aur de la 21:45, peste 2.3 milioane de telespectatorii au fost cu ochii pe Ferma vedetelor.

A fost o zi plină pentru fermieri! Pentru o treabă bine făcută, ei au reușit să îi ia toți banii lui Nea Rață și au primit-o cu cântec pe văcuța Simina – „Azi ne răsfățăm!”, a exclamat Daniel Iordăchioaie. Nea Pavel le-a mai adus încă cinci oi, astfel gospodăria și responsabilitățile cresc pe zi ce trece.

Rona Hartner a fost vizitată în exil de Monica Bârlădeanu și Nea Rață pentru a-i da testul suprem ce îi permite să se întoarcă în fermă! Ea a reușit să mulgă 3 litri de lapte în doar 10 minute și s-a bucurat foarte mult de această realizare: „Doamne, nu îmi vine să cred! Am făcut-o și p-asta!”.

Duelul a fost unul strâns și încărcat de tensiune! La prima probă, Mută cartofii, echipele au trebuit să descarce 150 de kilograme de cartofi cu ajutorul unui coș suspendat.

A fost o probă ce s-a desfășurat în viteză, iar Narcisa a reușit să fie mai rapidă și să câștige.

La cea de-a doua probă, Cărămizile, Narcisa și Diana au trebuit să găsească banuți ascunși în cărămizile făcute din chirpici. Diana a fost mai norocoasă și a reușit să egaleze scorul. Le-a de treia probă, Fă-ți scara, a fost una foarte grea și plină de tensiune. Fiecare echipă a trebuit să construiască o scară pe care să se urce pentru a lua știuleții de porumb atârnați. Echipa Narcisa Suciu – Dragoș Moștenescu a terminat prima proba, câștigând astfel duelul.
Pierderea duelului i-a dat Dianei ocazia de a spune ce avea pe suflet: „A fost o experiență extrem de frumoasă, cu bune și cu rele, și mă bucur că am trăit-o.

Regret ultimele două săptămâni de tensiuni, îmi pare rău că n-am putut să ne bucurăm mai mult! Îmi pare extrem de rău!”. Partenera ei, Majda, a fost compleșită de lacrimi și emoții: „E ciudat sentimentul acela când îți pleacă partenerul! Chiar cred că ești mai puternic în doi!”. Ea este a doua concurentă care rămâne fără partner în competiție.

Sâmbata aceasta, de la 19:30, pe PRO 2, Andreea Ibacka și Octavian Strunilă o vor avea invitată în platoul emisiunii Ferma după perdea pe Diana Dumitrescu, a doua concurentă care părăsește Ferma vedetelor. Imagini nemaivăzute din casă, momentele ei de slăbiciune, emoțiile prin care a trecut atunci când a făcut testul de sarcină și cât de dureros a fost momentul aflării rezultatului sunt doar câteva dintre punctele ce vor fi dezbătute în această sâmbătă la Ferma după perdea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod