Elena Kovacs: ”Răsfățăm iubitorii de Mercedes-Benz”

Elena Kovacs, managerul general al companiei Auto Schunn, supranumită ”Doamna de fier” pentru realizările sale în industria auto, consideră că încrederea se construiește în timp și se păstrează prin faptele de fiecare zi.
”Pornind de la faptul că în primul rând suntem oameni, indiferent că suntem femei sau bărbati, mă preocupă considerabil să ofer confort și respect celor din jur: parteneri, clienți sau echipei mele”.

În 1993, când a devenit manager general al companiei Auto Schunn, partener oficial al Mercedes-Benz, Elenei Kovacs i-a fost un pic mai complicat, fiind un domeniu complet nou pentru ea, iar echipa fiind formată preponderent din bărbați. ”Au fost multe schimbări profesionale, care au venit natural, că urmare a măririi companiei și importanței ei, mai multe proceduri, reguli și strategii”, spune Elena Kovacs, pe care lumea unde majoritari sunt bărbatii a schimbat-o și pe ea insăsi, devenind mai puternică și punându-i în valoare calitătile specific feminine: intuiția, farmecul, răbdarea, diplomația.  “Prejudecătile  sunt o realitate, important este insă ce putem face pentru a ne adapta la realitate.
Am deschis calea și am luat alături de mine oameni care au crezut că impreună putem reuși. Am căutat formule de a transfera atenția de la persoană la fondul temelor din agendă. Eu am contrazis statisticile și pot spune că sunt mandră de asta. În plus, dinamică schimbărilor ne ține  conectați în priză directă cu noutătile tehnologice, cu reglementările, cu cerințele clienților noștri. Și astfel, 10 ore de muncă pe zi sunt adesea prea puține”, a mai spus Elena Kovacs, care are întotdeauna mesaje speciale pentru clienții săi.


”Iubitorii de Mercedes-Benz sunt rasfatati la Auto Schunn. Instant îți găsești mașina preferată. Poți să alegi din câteva sute de modele și să îți așezi propria ta stea în garajul nerabdător să inspire un aer nou,  dintr-un motor de ultimă generație. Mercedesul Hybrid te invită la drum, te primește într-un ambient confortabil, cu o putere uimitoare de seducție, te învăluie și te cheamă mai departe, mai departe. Și fiindcă este un 4 Matic, te va convinge instant, pornești către destinația ta preferată  simți cât de prietenos este cu tine și îl îndrăgești pentru totdeauna!

Îți dorești să te ghideze mereu steaua ta norocoasă și ești acum și mai convins că viața este frumoasă! Îți mulțumim că te-ai lăsat răsfățat de noi și ai acceptat invitația să intri în familia Mercedes-Benz.
Echipa Auto Schunn te prețuieste și îți este mereu alături”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod