HaHaHa Production prezinta Kale - Nu ne uita vara!

Kale, unul dintre cei mai tineri artisti HaHaHa Production, a lansat o noua piesa, Nu ne uita vara, numai buna pentru anotimpul care abia a inceput.
“Piesa incearca sa surprinda retrairea unei iubiri nebune de acum o vara”, dupa cum marturiseste Kale, care este si protagonist in videoclip, impreuna cu iubita lui. “Cred ca publicul va empatiza cu mesajul piesei, cu totii am trecut prin asta, doar ca acum, chiar daca noi uitam, “vara” nu ne uita”.

Videoclipul este filmat intr-un tren si in cateva locatii de la Marea Neagra. Regizat de Nicu Dragan, aflat la a doua colaborare cu Kale, dupa piesa Suna-ma, lansata acum trei saptamani.

Muzica este compusa de Andrei Mihai, Dorian Micu, Alexandru Radu, iar versurile de Dorian Micu, Alex Caletean, Cristi Pascu

Kale a inceput sa faca muzica in Timisoara, unde inchiria studiouri si compunea piese pe care le posta independent pe YouTube.
I-a urmarit constant pe The Weeknd, Kendrick Lamar, G-Eazy, Bryson Tiller sau Charlie Puth, iar cand a ajuns in echipa HaHaHa Production, vazandu-i la treaba, in studio, pe Smiley, Dorian si DOC, s-a simtit inspirat si mai mult sa faca muzica. Canta, compune si o face cu pasiune. Muzical vorbind, cel mai bine se identifica cu trapsoul, dar incearca sa isi dezvolte un stil cu un sound nou, unic. La finalul lunii martie a lansat piesa “Jack si Rom”, o colaborare cu JUNO si Tequila, o invitatie deschisa la party.
Luna trecuta, Kale a lansat a doua piesa solo, Suna-ma.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=QHi6pEPw_BQ

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod