Joseph Hadad și Georgiana Căiță au fost eliminați din competiția Uite cine dansează!



Marius Manole și Olesea Nespeac Miculea au prezentat luni un dans rusesc fabulos. Chiar dacă Marius a avut probleme cu spatele, el și partenera sa au umplut scena cu energia lor, s-au sincronizat perfect, au trăit intens fiecare moment și au transmis foarte multă forță și pasiune pentru dans. ”Marius, m-am uitat la primul dans din prima seară. Introspecția din tango, briliantul din disco-ul din a doua seară... acum am descoperit un alt dansator – roșu a fost dansul tău. Un sfat doar – gândește-te la partea de sus a corpului.”, a spus Gigi. În momentul jurizării, Mihai a dat nota 7, Florin nota 8, Andreea nota 9 și Gigi nota 10.

Explozie de energie, forță, vibrație, salturi spectaculoase, ritm, toate acestea au fost aduse aseară de Alex Velea și Ecaterina Dosan.
Cei doi au prezentat un dans african perfect, au transmis foarte multă bucurie și au fost apreciați pentru momentul creat, iar jurații au avut numai cuvinte de laudă la adresa lor. ”Mă uit în cei 10.000 de ochi care-s pe ea. Mi-e frică de Alex, mă uit numai la ea. Nu știu ce să jurizez. Aștept în cască un sfat de la Cabral, că el e specialist în dansurile astea.”, a spus Florin. Alex și Ecaterina au primit cele mai mari note din cea de-a treia ediție a show-ului: 9 de la Florin și Mihai și 10 de la Andreea și Gigi.

Din Vestul Sălbatic direct pe scena Uite cine dansează!.

Rona Hartner și Andrei Mangra s-au dezlănțuit pe scenă în timpul momentului de country prezentat.
Au intrat perfect în poveste și, chiar dacă nu a fost dansul perfect, au transmis voie bună și energie. ”Seara aceasta avea nevoie de o asemenea energie. Ce pot să spun este că ne-am obișnuit cu o Rona pasională și acum am vazut o altă față a ta. Și e nevoie de asta, să vedem că știi să intri și-n alte roluri. Ai fost veselă, cu poftă de viață, ai fost de vârsta fiicei tale. Are de ce să fie mândră de tine. Felicitări! Am un singur punct în minus – faptul că dansul n-a avut o dificultate comparabilă cu alte dansuri din această seară. Si aici va trebui să depunctez puțin. Dar felicitări!”, a spus Andreea. Rona și Andrei au primit nota 7 de la Mihai, Florin și Andreea și nota 8 de la Gigi.

De la fulgul care s-a dovedit a fi în vals, la pirat, și de la pirat la Zorba Grecul.
Sandu Lungu și Raluca Netca au adus căldura de pe plajele însorite din Grecia pe ringul Uite cine dansează!. Cei doi s-au bucurat de moment, au dansat cu pasiune și au respectat mișcările specifice dansului grecesc, pe care le-au combinat cu pași de tango. ”Trebuie să vă spun că am fost de-a dreptul impresionat de ușurința cu care ați făcut pașii de tango. Reușesti să ai o continuitate atât de ușoară în dans, care mă uimește de fiecare dată. Pe de o parte, alura ta nu e un ajutor pentru dans, dar ăsta e și motivul pentru care te iubesc cei de acasă. Partea de tango a ieșit foarte bine. Tango grecesc, uite ce chestie! Iubesc Grecia, m-ai dus acolo!”, a spus Mihai.
Sandu și Raluca au primit la final nota 6 de la Mihai, Andreea și Gigi și nota 8 de la Florin.

Cea de-a treia ediție Uite cine dansează! le-a adus românilor un show plin de strălucire, culoare și umor! Lunea viitoare, de la 20:30, aventura dansului continuă cu noi coregrafii fascinante și un spectacol desăvârșit!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod