Laura Zapata, fascinată de litoralul românesc

Celebra actriță de telenovele s-a aflat pentru câteva zile în România și nu a ratat ocazia de a vizita litoralul românesc unde a filmat pentru noul ei videoclip.  Laura Zapata a venit la noi în țară la invitația lui Radhu, singurul artist român ce cântă cumbia și care a devenit celebru în Mexic.

Odată ajunsă pe litoral, actrița a început cu o vizită în stațiunea Mamaia, apoi a petrecut timpul în Constanța și în Eforie. “Îmi place totul aici. Despre Cazino citisem înainte să ajung în România și mi-am dorit foarte tare să îl văd.

Marea este curată, plajele frumoase, iar mâncarea mi-a plăcut foarte tare. Supa de scoici, borșul de pește și rapanele au fost printre preferatele mele la mare. La fel de tare mi-au plăcut papanașii și ciorba de văcuță. Oamenii în România m-au primit foarte frumos și am fost încântată să descopăr că telenovelele în care am jucat au fost atât de apreciate”, a mărturisit Laura Zapata.

Actrița a filmat în România două videoclipuri, unul împreună cu Radhu și altul singură, clipuri ce vor fi difuzate atât în România, cât și în Mexic.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod