NOUA EMISIUNE MARCA E! DE TIP BISEXUAL+ REALITY DATING

THE BI LIFE GĂZDUITĂ DE COURTNEY ACT ARE PREMIERA PE 4 IANUARIE DE LA 23:00

E! va transmite o emisiune de 10 episoade de tip reality - dating – The Bi Life – în premieră din 4 ianuarie de la 23:00. Conceptul original, produs de NBCUniversal International Studios Monkey, se concentrează exclusiv pe întâlnirile bisexuale și va prezenta un grup de bisexuali + (bi, pansexual, fluid, etc.) sau persoane singure de origine britanică ce vor pleca în căutarea iubirii peste hotare.

Prezentată de mediatorul și câștigătorul emisiunii Celebrity Big Brother UK 2018, Shane Jenek (cunoscut și sub numele de Courtney Act), emisiunea The Bi Life este filmată în cosmopolitul oraș Barcelona.

Participanții vor locui împreună, vor petrece împreună și se vor ajuta reciproc în lumea dificilă a întâlnirilor dintre bisexuali pe măsură ce observă și discută despre experiențele trăite. Pentru o parte din ei aceasta este o ocazie unică să se descopere cu adevărat pentru prima dată.

Pe tot parcursul experienței participanții își oferă ajutorul, se încurajează să își spună povestea și își fac prieteni pe acest drum de căutare al sufletului pereche. Producția va surprinde cele mai frumoase și cele mai grele momente cu care este presărată aventura lor din Barcelona.

Shane Jenek a declarant: “Am avut parte de o vară foarte fierbinte și am decis să încălzim atmosfera și mai mult cu noua emisiune The Bi Life de la E! Este un moment potrivit pentru o emisiune de dating dedicată unui mare număr de tineri care, asemeni mine, sunt atrași de mai mult decât un gen. În 2018 știm că sexualitatea este de mai multe feluri și împărtășirea experințelor prin care trec tinerii bi este foarte importantă. Așa că fiți pregătiți să următiți povești adevărate despre bisexuali singuri, care reprezintă cea mai mare parte a comunității LGBTQ+ community, dar este cea mai puțin cunoscută.”
The Bi Life este produs de Monkey, premiații creatori ai producțiilor Made in Chelsea și The Real Housewives of Cheshire.


The Bi Life are premiera pe 4 ianuarie de la 23:00, exclusiv la E!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod