Ozana Barabancea, Cristina Spătar și Roxana Nemeș folosesc aceleași trucuri de înfrumusețare

Trei personalități distincte, cu vârste și stil de viață diferit, dar la fel de preocupate de îngrijirea și sănătatea tenului și a părului lor: Ozana Barabancea, Cristina Spătar și Roxana Nemeș. Cele trei vedete frecventează același centru de frumusețe din zona Pipera, Yofi Hair Academy & Spa.

În cadrul acestei academii de frumusețe, Ozana, Cristina și Roxana au descoperit produsele cosmetice paramedicale israeliene Or Professional, cu un brevet unic ce integrează nanotehnologia, peptidele și celelule stem împreună cu extractele de ierburi medicale și fructe israeliene, precum rodii, smochine și rășină de smirnă. Toate formulele acestor produse au o bază naturală și sunt autorizate de Ecocert. Linia de produse include celule stem din plante care lucrează pentru reînnoirea și reconstruirea celulelor pielii din interior.  Preparatele conțin minerale din Marea Moartă în funcție de factorul natural de umiditate (NMF) al pielii iar  ambalajele produselor sunt fabricate în Germania, unde sunt ambalate în vid, neatinse de mâna umană, pentru a menține ingredientele active proaspete.


Ozana Barabancea (48 de ani) folosește crema de seară Or Professional pentru toate tipurile de piele”Evening Renewing Cream”, ce se bazează pe o formulă avansată ce conține alfa hidroxi acizi (AHA). Aceștia accelerează eliminarea celulelor moarte ale pielii și încurajează crearea de celule noi. Crema inhibă aspectul ridurilor, netezește imperfecțiunile pielii și menține nivelurile optime de umiditate, sporind elasticitatea pielii și conferă o culoare uniformă și strălucitoare.


Cristina Spătar (45 de ani) a introdus în ritualul său de frumusețe crema protectoare de zi ”Day complete protector” ce poate fi folosit și ca primer (bază de machiaj).

Crema conține extracte medicinale, bogate în antioxidanți și filtre de radiații fizice. Protejează împotriva razelor UVA și blochează peste 90% din razele UVA dăunătoare, conform standardului australian. NMF (factor de umiditate natural). Conține uleiuri naturale care sunt deosebit de benefice pentru menținerea elasticității și completității pielii. Crema previne semnele de îmbătrânire prematură a pielii și hiperpigmentare, lăsând pielea netedă ca mătase.


La 28 de ani, Roxana Nemeș vrea să își mențină mereu aspectul tenului tânăr și strălucitor astfel a ales crema de lifting și nutritivă Or Professional.

Este o mască ce poate fi folosită și ca cremă, bogată în ingredinte active pentru hrănirea și întărirea pielii, având scopul de a îmbunătăți conținutul lipidic și capacitatea de absorbție a umezelii pielii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod