Patru zile de sărbătoare, de Paște la Pro TV!

Paștele vine cu patru zile de sărbătoare la Pro TV! Vom călători din țara talentului, pe tărâmuri mitice și vom trece de la urmăriri spectaculoase la dansuri populare din toate zonele țării, toate acestea alături cei dragi! Vom fi entuziaști sau plini de glume, pentru că în familie totul e permis. De Paște, ai ce trebuie! Ai Pro TV!

Ce au în comun Andi Moisescu, Russell Crowe, Tom Cruise și Gigi Căciuleanu? Vom afla vineri, sâmbătă, duminică și luni, la Pro TV! În Vinerea Mare, de la 20:30, ne mândrim cu spiritul nostru ludic, cu valorile și cu umorul neaoș, ne mândrim că suntem unici, în cea de-a noua ediție a sezonului #7epic Românii au talent! Vom descoperi noi concurenți hotărâți să cucerească o țară întreagă și ne vom bucura de un show fabulos împreună cu cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, și gazdele emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș.

Sâmbătă, de la 20:30, vom călători pe tărâmuri mitice împreună cu Russell Crowe, Anthony Hopkins și Emma Watson, în filmul Noe.

Vom urmări impresionanta poveste a lui Noe și misiunea sa de a face față unui potop apocaliptic. Începând cu ora 23:45, Alex Dima, corespondent special Știrile Pro TV, păstrează tradiția din fiecare an și va aduce lumină în casele telespectatorilor în seara de Înviere, de la Mănăstirea Curtea de Argeș.

În ziua de Paște, duminică, de la 20:30, Cameron Diaz și Tom Cruise au o Întâlnire explozivă. Viața lui June Havens se schimbă complet atunci când intră în contact cu un spion căzut în dizgrație. Dacă la început cei doi au mari probleme, își dau seama pe parcurs că trebuie să învețe să se bazeze unul pe celălalt pentru a supraviețui.
Luni, în cea de-a doua zi de Paște, ne vom bucura de o seară românească de dans, în cea de-a șaptea ediție a competiției Uite cine dansează!, de la 20:30. Cele șase perechi rămase în show vor prezenta coregrafii spectaculoase, vor forma echipe inedite, vor face tot posibilul să impresioneze juriul și publicul și vor lupta să ajungă cât mai aproape de marea finală.

Duminică dimineață, la ora 08:15, petrecem în familie cu Aventurile lui Tin Tin: Secretul licornului.

Filmul urmărește aventurile unui tânăr și îndrăzneț reporter, Tin Tin, și ale câinelui său Snowy. Tin Tin pornește împreună cu căpitanul Haddock o vânătoare de comori pe nava scufundată a strămoșului lui Haddock. Apropo TV se întoarce duminică, de la ora 12:30, cu un nou sezon: cel cu numărul 25. Rețeta rămâne aceeași: smart entertainment. Dar pentru a compensa startul întârziat, sezonul 25 se filmează într-un studiou abia ieșit din mâna decoratorilor și propune două rubrici noi-nouțe: Bucătarium și Joyride. 

Începând cu ora 13:30, Andra ne va convinge că Iubirea schimbă tot! La începutul acestui an, artista a susținut un concert extraordinar la Sala Palatului, iar Pro TV va prezenta filmul concertului, cu imagini în premieră și informații inedite din culise, care vor duce emoția și experiența incredibilă a concertului Andra în casele tuturor românilor.
Luni, 17 aprilie, începem ziua tot în familie și urmărim filmul Ai tăi, ai mei și ai noștri, de la ora 08:15. El, amiral la Garda de Coastă, și ea, designer de genți, se îndrăgostesc și se căsătoresc, în ciuda faptului că ea are zece copii, iar el opt.

Doi părinți și 18 copii de vârste diferite trăiesc sub același acoperiș, încercând să se înțeleagă și să se poarte ca o familie.

De la ora 10:00, intrăm în lumea animațiilor, mergem împreună cu simpaticele personaje din filmul Rio în Rio de Janeiro și suntem martori ai aventurilor lor. Când Blu, un papagal domesticit din Minnesota, îl întâlnește pe rebelul Jewel, începe o aventură de zile mari! A doua zi de Paște ne aduce sărbătoarea în platoul Vorbește lumea, de la ora 12:00! Adela Popescu și Cove sunt pregătiți cu o ediție specială și îi vor avea luni invitați pe Andreea Bănică, Ansamblul Doina Oltului, Elena Gheorghe împreună cu mama sa, Anastasia Lazariuc și mulți alții. Tot luni, vom asista la o petrecere de pomină în Botoșani, a cărei gazdă va fi Daniela Condurache.

Programul special va continua cu filmul Războiul mireselor, de la ora 14:00. Kate Hudson și Anne Hathaway sunt prietene din copilărie și amândouă sunt cerute în căsătorie de iubiții lor în aceeași zi. Fetele își plănuiesc ziua nunții, alegând același loc și același organizator celebru.

Din cauza secretarei uneia dintre ele, nunțile sunt programate în aceeași zi și niciuna nu vrea să renunțe în favoarea celeilalte, așa că devin rivale și fac totul să-și saboteze petrecerile.

La Măruță petrece românește a doua zi de Paște, cu o ediție specială, de la ora 16:00. Cătălin Măruță pune la cale o aventură demnă de Cartea Recordurilor pentru Badea Ștefan, cel mai bătrân cioban din România: la 100 de ani, va zbura pentru prima dată cu avionul! Dinu Iancu Sălăjanu își va prezenta casa, familia și tradițiile ardelenești, Sandu Lungu va veni cu soția și gemenii în platoul emisiunii, iar Lavinia Goște și Marius Zorilă, ajutați de Tudor de la Fly Project și de Alex Ceaușu, vor încinge grătarele și vor porni ospățul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod