Pe 2 iunie sărbătorim ziua talentului în finala epică Românii au talent!

Pe 2 iunie ziua talentului se sărbătorește cu finala epică Românii au talent! Legenda spune că într-o țară bântuită de mult talent, eroii s-au adunat din cele patru zări și au pornit la luptă ca să aducă o multitudine de trăiri frumoase în sufletele oamenilor.
Cu fiecare bătălie, au devenit mai încrezători și mai determinați, iar în marea finală vor străluci mai tare ca niciodată! Trăiește vinerea aceasta istoria unei bătălii legendare alături de 11 finaliști plini de carismă și talent autentic!

Aeros, Beniamin Dumbrăvan, Eva Timuș, Fang Shuang, Florin Nae, George Aghinea, Hera Zăuleț și Marius Moldovan, Lorelai Moșneguțu, OK! World Wide, Paula Rad și Run to Infinity au făcut spectacol pe scena talentului în semifinalele LIVE, au cucerit publicul și jurații cu talentul lor incredibil, iar acum se pregătesc să uimească o țară întreagă cu momente extraordinare de canto, dans, acrobație sau beatbox.
Cei 11 finaliști vor da totul pe scenă vineri pentru a impresiona românii și a intra în posesia marelui premiu în valoare de 120.000 de euro!

De ziua talentului, premiem originalitatea în finala epică Românii au talent! Au gânduri libere și evadează din norme, au ideile inspirate și ies din comun, iar vinerea aceasta luptă pentru premiul de originalitate al sezonului! Decizia este în votul tău! Trimite codul celui mai original moment prin sms sau apel la numărul 1264 și favoritul tău poate câștiga premiul în valoare de 10.000 de euro!

La finalul ultimei semifinale LIVE Românii au talent, Smiley și Pavel Bartoș au dat START VOT pentru premiul de originalitate, iar românii își pot vota preferatul până în marea finală de vinerea aceasta.
Concurenții intrați în cursa pentru câștigarea premiului de originalitate sunt: Alexandru Oltean - 07, Don Elvis - 15, Ștefan Orheanu – 21, Aeros – 39 și Eduard Antal – 48.

Vinerea aceasta, de la 20:30, toată România susține talentul autentic și trăiește această zi importantă alături de eroii sezonului #7epic Românii au talent în marea finală!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod