PRO FM ON TOP a umplut din nou acoperisul Casei Poporului!

Dupa mai bine de o luna de asteptare, cei mai norocosi 300 de ascultatori ProFM au urcat intr-un final la cea de-a 3-a editie ProFM On Top – Singurul concert DE PE Casa Poporului.
Au fost primiti cu o scena dedicata evenimentului, conceputa si construita doar pentru acest spectacol. Sutele de ore de munca ale echipei au fost rasplatite din plin de bucuria privitorilor, atat de la fata locului, din online facebook ProFM Romania, cat si de la tv, de la UTV, pentru ca intreg spectacolul a fost transmis integral de UTV Romania.

Rand pe rand, artistii invitati au urcat pe scena. AMI, Adi Sina si Lidia Buble au strans urale pe acoperisul Casei Poporului si mii de like-uri in online.
ANDRA si invitatii ei, Shift si What's UP au urcat cele mai indragite HIT-uri  in aer, acolo unde au fost intampinate de un apus mirific si de aplauzele celor 300 de ascultatori norocosi.Echipa ProFM si echipa UTV au facut treaba buna impreuna. Atat la cadrele de pe UTV, cat si pe scena, in direct la ProFM si pe facebook, matinalii GreeG si Marius Onuc, Liza Sabau si Mihaela Cozmolici au tinut publicul mereu informat de toate detaliile ProFM Ojn Top de la fata loculuui.

O surpriza frumoasa a fost si un moment atent pandit de nastrusnicii matinali ProFM, care au descoperit pana si pe Casa Poporului fanii celui mai popular joc, Kendama, pe care i-au si invitat pe scena pentru o demonstratie.La final de spectacol, ANDRA a daruit un recital bis tuturor celor care urmareau ProFM On Top 2017.
Timp de 6 minute, cele mai iubite piese romanesti au facut ca ascultatorii norocosi de la fata locului sa danseze cu foc si sa faca chiar si hore.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod