Radu Sîrbu de la O-Zone și soția, împreună la medicul estetician. Ce și-au făcut cei doi

Radu Sîrbu, unul dintre membrii trupei O-Zone, și soția lui, Ana, au fost împreună, zilele trecute, la o clinică estetică din Capitală, unde și-au făcut câteva proceduri estetice și de înfrumusețare.

Ana și Radu Sîrbu obișnuiesc să meargă împreună la clinicile estetice și de înfrumusețare. Cei doi optează, în general, pentru proceduri minim-invazive la nivelul tenului. “ Îngrijirea personală este foarte importantă, iar orice persoană care se respectă știe că trebuie să arate mereu bine!


Au trecut de mult timpurile în care există această preconcepție că doar femeia trebuie să se îngrijească, iar bărbatul să aducă bani în casă. Trăim în era tehnologiei avansate și a vizualului.


Am creat întregi platforme și rețele sociale bazate pe comunicare și imagine. Și dacă încă nu am inventat elexirul tinereții… cu siguranță există multe metode să oprești măcar un pic timpul în loc, cel puțin la nivelul ridurilor. Iar pentru asta avem "magicienii" noștri care au grijă să arătăm cât mai bine și să ne bucurăm cât mai mult nu doar de frumusețea interioară, ci și de cea exterioară”, a declarat Ana Sîrbu.


 “Nouă ne place să facem multe lucruri împreună, probabil asta este unul dintre secretele căsniciei noastre de durată și de aceea, când vine vorba de întreținerea tenului, ne facem timp să mergem la o "terapie" de beauty în cuplu la clinica estetică a domnului dr.

Andrei Gregorian, managerul clinicii, cu care am legat și o frumoasă relație de prietenie. Recent, am fost la clinica dumnealui și ne-am lăsat pe mâna doctorului Firass Obeidat, medic specialist în chirurgie plastică, pentru a ne da un “refresh” tenului”, a completat Radu Sîrbu.


Ce proceduri și-au făcut mai exact Ana și Radu? “Sotii Sîrbu au beneficiat de mai multe tratamente minim-invazive de rejuvenare facială printre care amintim: estomparea șanțurilor nazogeniene cu acid hialuronic de cea mai bună calitate; depigmentarea și umplerea cearcănelor cu un produs care conține acid hialuronic, vitamine și oligoelemente; netezirea ridurilor etajului superior al feței cu toxină botulinică de tip A”, explică Dr.

Firass Obeidat, medic specialist în chirurgie plastică.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod