Te pregatesti de nunta? You can’t say “I do” without Ballrooms by Bamboo!

Profita de ofertele Ballrooms by Bamboo valabile pe perioada targului de mirese Mariaje Fest de la Palatul Parlamentului, intre 10 si 12 noiembrie! Specialistii nostri in materie de nunti te asteapta cu cele mai noi tendinte si recomandari, dar mai ales cu oferte speciale, extrem de atractive! Ballrooms by Bamboo ofera servicii premium si o experienta unica, la preturi accesibile.
Daca nu ai apucat pana acum sa vizitezi sala Chandelier a centrului de evenimente Ballrooms by Bamboo, iti spunem noi ca este situata pe malul Lacului Tei si ofera un view de exceptie! Te simti in mijlocul naturii, desi te afli in inima capitalei.
 
Cu un design avangardist, servicii high class si o echipa dedicata, ce are o experienta de peste 15 ani in organizarea de evenimente, Chandelier devine locatia de vis pentru evenimente private.
 
Cu ce se diferentiaza fata de alte centre de profil? Iata multiplele avantaje: bucatarie proprie, meniuri create de un expert in arta culinara, open bar, servirea cu cate un ospatar la fiecare masa, echipament tehnic audio-video de ultima generatie, scena amplasata, sala cu lumina naturala, fara stalpi care sa ingreuneze desfasurarea actiunii, servicii gratuite de consiliere si wedding planning, lumini arhitecturale si dinamice, parcare gratuita si securizata, iar capacitatea minima si maxima a salonului este intre 90 si 220 de persoane! In plus, Ballrooms by Bamboo iti ofera si primul DAR DE NUNTA! Tortul, aranjamentele florale si setup-ul salii sunt din partea casei!
Avem o varianta de nerefuzat si pentru evenimentele private cu peste 300 de invitati: o sala grandioasa, din centrul Bucurestiului, care abia si-a deschis portile!
 Detalii despre ambele locatii le poti afla de la echipa Ballrooms by Bamboo ce va fi prezenta pe toata durata targului Mariaje Fest, cat si mereu la numerele: 0724247163/ 0724322189 sau prin email la office@ballroomsbybamboo.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod