Un nou single de la Mihail

La aproape un an de lansarea hitului “Mă ucide ea”, urmează al doilea capitol – “Simt că ne-am îndepărtat”.

După succesul înregistrat cu hitul Mă ucide ea care a strâns peste 25 de milioane de vizualizări pe Youtube și a ocupat primul loc în cele mai importante clasamente muzicale, Mihail lansează un nou single, pictat în nuanțe de nostalgie – “Simt că ne-am îndepartat”.

Două persoane care se iubesc comunică în multe feluri, nu doar prin cuvinte și gesturi, ci și prin simțiri asemănătoare sau complementare. Apar, însă, și momente de uzură în care această comunicare se bruiază, iar gândurile par a se duce în direcții opuse.

« Simt că ne-am îndepărtat » descrie aceste momente precum și eforturile de a le compensa cu doze duble de afecțiune. Schimbarea este inevitabilă în viața noastră, iar ceea ce părea inseparabil se poate destrăma oricând din diverse motive, chiar independente de noi. Povestea piesei este completată de un videoclip filmat în ținuturile idilice din Malta, în regia lui Dima Dimov, care a colaborat cu Mihail și la clipul hitului “Mă ucide ea”.
Îndepărtarea alternează cu sentimentele de intimitate și confort, iar stările și sentimentele noastre devin fluctuante.
Exact ca și în clipul piesei a cărui poveste este « ruptă », iar simțurile se schimbă de la o ambianță la alta.

Cu un intro de chitară ce ne amintește de sound-ul serilor de blues, piesa ne poartă într-o călătorie introspectivă, o recapitulare a momentelor de apropiere si indepartare, a sentimentelor volatile, dar și a celor trainice. “Simt ca ne-am îndepărtat” este nu mai mult decat o melodie simtita intens ca pe o stare, este un moment sonor de reflecție personală.

La fel ca si « Ma ucide ea », la baza piesei sta o întâmplare reala trăită de Mihail : « Trecuse ceva timp dupa ce mă despărțisem de fosta mea iubită, trecusem prin zile mai grele, pline de dor, zile fara sens, intense și pustii.
A fost o zi în care ea a trecut să-și mai ia ceva lucruri de la mine și când ne-am vazut am mai povestit evident despre cum suntem și tot asa. A fost o discuție mai formală și superficială, dar a fost un moment în care am realizat că vorbesc cu totalmente alt om. Mi-am dat seama că ea nu mai e fata de care eram îndrăgostit, că ea nu o sa se mai uite la mine, probabil, niciodată cu privirea aia care mă obișnuise, a fost un moment trist în care mi-am dat seama că am pierdut o persoană dragă. »
, a declarat artistul.

« Cred că textul din piesa e mai mult un pretext pentru a sublinia, de fapt, starea și atmosfera acelui moment de îndepărtare.
A fost o trăire pe care am simțit-o atât de intens încât, la un moment dat, aș fi cântat doar « Simt că ne-am îndepărtat » și atât”
, a adăugat Mihail.

https://www.youtube.com/watch?v=zY1PmDeMItM

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod