Andreea Marin ajută 6 femei din întreaga țară să își remodeleze silueta și să aibă tenul întinerit

Andreea Marin și Top Line își unesc forțele pentru a ajuta 6 femei din întreaga țară să ajungă la silueta dorită având acces la cele mai noi și eficiente tehnologii din industria de frumusețe. Îndrăgita vedetă de televiziune, apreciată de public inclusiv pentru modul în care a reușit să adopte un stil de viață sănătos, a testat, la rândul ei, în ultimele luni, tehnologiile și produsele cosmetice profesionale distribuite de Top Line în Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette din București și a decis acum să vină în ajutorul doamnelor și domnișoarelor care își doresc să îi urmeze exemplu, prin campania “Nu există nu se poate!”.

Astfel, cele care locuiesc în București, Timișoara, Oradea, Deva, Pitești și Bacău, care își doresc să își îmbunătățească aspectul fizic vara aceasta, se pot înscrie în concurs scriind pe pagina de Facebook a Andreei Marin sau la nuexistanusepoate@topline.ro motivele pentru care își doresc schimbarea fizică, să includă o fotografie proprie recentă și datele de contact.
Șase dintre acestea, câte una din fiecare oraș menționat, vor avea ocazia să urmeze același tip de tratamente de slăbit sau de întreținere precum Andreea Marin în saloanele partenere Top Line din localitățile respective, mai exact Silhouette Dorobanți (București), Salon Elysees Make Up Studio (Timișoara), Gossip Studio (Oradea), Attitude by Cosmetics Style (Deva), Salon Visage (Pitești), Floare de colț (Bacău).

După două luni de tratamente, cele șase participante vor fi invitate acasă la Andreea Marin pentru a realiza o ședință foto profesională, beneficiind de servicii de styling profesionale pentru a pune în valoare și mai bine rezultatele spectaculoase pe care le-au obținut prin tratamentele și produsele Top Line.
Andreea Marin va fi în permanență alături de ele și împreună vor petrece un weekend de neuitat: vedeta le va găti și le va servi micul dejun și prânzul în superba grădină din spatele casei sale, iar apoi vor ieși împreună în oraș, la restaurant și la o piesă de teatru.  

„M-ați întrebat anul acesta care sunt secretele mele legate de îngrijirea personală și felul în care am renăscut parcă, anul acesta, la 42 de ani. Campania pe care o lansez astăzi vă raspunde la întrebarile voastre, căci vă va ajuta să cunoașteti soluții pe care eu le folosesc în sprijinul meu. Vestea bună este că 6 femei dintre voi, din diverse colțuri ale tarii, vor fi alese pentru a trăi o experiență a frumuseții pe perioada verii, asemănătoare cu experiența mea.
Ne vom întâlni apoi ca fetele la București, chiar la mine acasă, să ne bucurăm la final de schimbarea în bine din noi. Succes și lumină pe chip și soare în suflet vă doresc!
”, a declarat Andreea Marin în cadrul unei transmisiuni Live pe pagina sa de socializare, prin care a anunțat toate detaliile campaniei “Nu există nu se poate”. Cele șase câștigătoare vor avea parte de un plan gratuit de tratamente în salonul din orașul în care locuiesc, mai exact tratamentele faciale Dermia, LPG Alliance și GUINOT Hydradermie Cellular Energy Soleil, și tratamentele corporale LPG Alliance, ULTRATONE Dreamshaper, CLATUU și împachetări cu alge marine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod