Buze cu efect catifelat

Este indiscutabil că dintre toate materialele, catifeaua este preferata noastră. Cu atât mai mult de când Sephora îndrăznește să ne pună această textură chiar pe buze... Doriți să cunoașteți ultimele sale creații? Un creion cu două capete care fac din acesta mai mult decât un simplu creion, o cerneală pentru buze cu nuanțe la fel de geniale ca și aspectul său și un ruj catifelat indelebil care -așa cum o sugerează numele său- vă înflăcărează buzele și rezistă la săruturi.

Se impune variația pe o anumită temă...

Contur și culoare – Duo creion de buze și ruj - Un duo format dintr-un creion de buze și un ruj îmbinate într-un singur produs, credeați că nu se poate? Desigur că se poate, cu acest produs extrem de ingenios 2-în-1, inspirat din tendințele contouring-ului, care cu un capăt redefinește conturul buzelor și cu celălalt colorează buzele și le conferă un efect de volum... Și cu o formulă exclusivă, mătăsoasă, pe placul tuturor. Cu doar câteva aplicări rapide cu acest creion, volumul buzelor este amplificat și conturul acestora este sublim desenat. 

Ruj mătăsos indelebil - Atuurile sale? O formulă ultra-pigmentată care nu se ia, un evantai de culori intense care rezistă timp îndelungat, o textură incredibil de mătăsoasă, care odată ce este aplicată pe buze, se transformă pentru a nu lăsa pe ele nimic mai mult decât o culoare mată și o senzație de confort.
Inutil să mai testați alte produse, aliatul de încredere al buzelor dvs. este chiar aici. (Și, pe deasupra, costul acestuia nu vă va pune în dificultate portmoneul).

Rouge Lip Tint - Pentru buze absolut superbe, această cerneală (cu o textură imperceptibilă) care se difuzează uniform pe buzele dvs. și se contopește în mod natural cu acestea, urmându-le linia, este exact ceea ce vă trebuie. Aceasta impregnează buzele dvs. cu o culoare delicată și rezistă timp de 12 ore.

Produsele pot fi achizitionate din magazinele Sephora.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod