Colectia Skincolor de la Mer

Inspiraţi de legendarele puteri vindecătoare ale mării şi de puterile regeneratoare ale Miracle Broth™, oamenii de ştiinţă La Mer şi-au propus să dezvolte noua generaţie de transformare – unde îngrjirea pielii şi fundamentele machiajului devin unul şi acelaşi lucru. Skincolor de la Mer, o colecţie alcătuită din fond de ten, corector, pudră şi două pensule de lux, pe care numai La Mer o putea crea – oferă pielii o luminozitate sănătoasă, fără defecte, care reînnoieşte frumuseţea unei femei.

The Soft Fluid Long Wear Foundation SPF 20 - Trei inovaţii unice.
Un fond de ten ultra-performant: textură uşoară şi bogată - Am surprins textura minunată şi beneficiile Moisturizing Soft Lotion într-o formula uşoară, dar bogată, făcând din The Soft Fluid Long Wear Foundation SPF 20 un produs foarte hidratant, care catifeleaza şi îndepartează semnele varstei; tehnologia Capsulelor de Culoare - Tehnologia capsulelor de culoare crează o acoperire naturală, fără defecte. Această tehnologie a fost creată pentru a imita cu adevărat tonurile pielii. Pigmenţii de culoare sunt inserati într-o capsulă transparentă pentru a păstra culoarea pură, adevărată şi naturală.
Calităţile must have ale fondului de ten -  Fondul de ten are 5 dintre cele mai căutate atribute din categoria sa: culoare autentică; culoare rezistentă pe perioade lungi; culoare rezistentă la umiditate;culoare care protejează împotriva razelor UV şi a factorilor de mediu; culoare cu acoperire flexibilă.

Corectorul - Infuzat cu Miracle Broth, corectorul protejează şi reînnoieşte pielea.  Formula de cristal lichid este concepută în aşa fel încît să pătrunda în piele, oferind în acelaşi timp acoperire pe termen lung.
Conţine anti-oxidanţi şi poate fi folosit în orice moment al zilei.

Pudră -  Această pudră cu aspect foarte luxos, care conţine Miracle Broth, este atat de uşoară încât pare că pluteşte. Creată cu  particule unice cu forme simetrice, este atrasă în mod magnetic de piele, lăsând un aspect translucid, dar luminous.

Pensula pentru fond de ten - Creată pentru o aplicare precisă pe conturul şi formele feţei, pensula permite o aplicare personalizată, cu un finish perfect. Mişcările de ştergere crează o acoperire uşoară iar mişcările de tapotare crează o acoperire totală.

Pensula pentru pudră - Pensulă special creată pentru pudră difuzează particulele de lumina şi aşează pudra perfect şi neted.


Colecţia Skincolor va fi disponibilă de la sfârşitul lunii septembrie în exclusivitate în magazinul Sephora din Băneasa Shopping City.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod