COLORFUL- noua colecție de primăvară de la Sephora

Piele uscată? Păr obosit de iureșul cotidian? Sephora Collection își desfășoară arsenalul „feel-good” pentru a hidrata extremitățile neglijate, pentru a umple pielea cu apă și pentru a împrospăta podoaba capilară!

Balsam de maini -  Cu acest sortiment de îngrijire delicată, cu parfumuri plăcut mirositoare, Sephora Collection sare în ajutorul extremităților care, după asprimea iernii, au nevoie de puțin răsfăț. Din evantaiul de balsamuri și de posibilități amintim:  Eau de coco: hrănitor și calmant; Rose: hrănitor și strălucitor; Goji: hrănitor și protector; Tangerine: hrănitor, conferind fermitate și suplețe; Amande: hrănitor și reparator; Miel: exfoliant și cu efect de netezire.

Crema hidratanta de fata -  Mai că l-am gusta! Întrucât pielea, pentru a fi fermă și suplă, dar și plină, are nevoie de porția sa de apă, să îi dăm zilnic să bea din binefacerile acestor creme hidratante pentru față.

2 texturi pentru 2 senzații: geluri plăcute și creme blânde. Aceste creme hidratante, cu texturi ușoare și fără grăsimi, lasă pielea mai suplă și o hrănesc. Și iată potul cel mare: formula sa procură o senzație de confort imediat, fiind infuzată cu substanțe active binefăcătoare: Rose: răcoritor și strălucitor; Grenade: odihnitor și energizant; Eau de coco: calmant și relaxant; Thé vert: matifiant și reechilibrant. Pielea este fină, suplă, plină..., iar ritualul nostru de frumusețe este upgradat pe loc!.

Dry Shampoo - Sampon Uscat -  Când nu este foarte curat, părul nostru acceptă bucuros aceste șampoane care curăță firele, deoarece:  Formula lor absoarbe excesul de sebum; cu un puf de spray, părul este îngrijit; mirosurile sunt eliminate; evită tête à tête-ul cu șamponul, practic atunci când suntem pe fugă; si da, sunt și superdrăguțe!

Demachiant - Scoatem pigmenții cei mai rezistenți de pe buze (hello catifea!).

Ștergem fardurile care se încrustează (da, creionul rezistent la apă!). Acest demachiant știe cum să rezolve totul! Și cu maximă blândețe...
Grație formulei sale bifazate care dislocă pigmenții bine încrustați și extractelor de ulei din semințe de bumbac, garanți ai unei blândeți sporite.



Burete de fata Konjac - Când este folosit acest burete konjac, 100% natural și cu o plăcută nuanță de roz pudrat, celulele moarte, excesul de sebum și chiar pigmenții din machiaj se supun, fără a lăsa nimic în urmă… Ceva în plus: argila roz, amestec de alb și roșu, care contribuie la sublimarea pielii în lipsa strălucirii. Se folosește pe față la curățarea pielii și a porilor, dar și pentru netezire și exfoliere, fără a usca! Întrucât pielea are mereu nevoie de curățare, dar necesitățile și așteptările sale nu sunt mereu aceleași, Sephora dispune într-un trio adorabil cele 3 versiuni de burete konjac ale sale (cu toții în stare să înlăture cu blândețe impuritățile)...

Este vorba despre mica noutate cu argilă roz pentru pielea care are tendința de a deveni ternă, buretele alb, universal, pentru curățare, si buretele negru-carbon, pentru a frâna excesul de sebum, strălucirea și alte imperfecțiuni. Indispensabili pentru orice ritual de îngrijire a pielii care se respectă...


Masca de fata - Mai întâi de toate, o aplicăm și așteptăm. 10 - 15 minute sunt suficiente.Apoi, înlăturăm pelicula (a cărei formulă este concentrată cu extracte de sâmburi de grepfrut și vitamina E.). Si admirăm ceea ce am aranjat până acum: Un ten mai luminos, mai neted, cu un plus de strălucire. Fața este mai luminoasă. Iar moralul, la apogeu!

Noutățile în materie de îngrijire Sephora Collection sunt disponibile in magazinele Sephora.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod