Epilatorul 5-in-1 Braun Silk-epil 9 Skin Spa- cea mai recenta inovatie de la Braun

Ultima lansare in materie de ingrijire corporala & epilare a brandului BRAUN este epilatorul 5-in-1 Braun Silk-epil 9 Skin Spa. Acesta nu oferă doar o epilare extrem de precisă și de confortabilă, chiar și pentru cele mai scurte fire de par, ci și exfoliere sonică, masaj si curatare.

Pentru ca rutina noastra de beauty are de suferit pe fondul agitatiei si a task-urilor intre care ne impartim uneori cu dificultate, BRAUN a creat epilatorul Silk-epil 9 pentru ca tu sa te poti bucura de o piele catifelata si sanatoasa oricand, oricum.

Usurinta sa in folosire se datoreaza capatului pivotant, cu 40% mai lat decat cel al gamelor anterioare de epilatoare, precum si tehnologiei MicroGrip de asamblare și poziționare a pensetelor, astfel incat acestea sa poata ajunge la firele de par.

In plus, epilatorul poate fi folosit atat in mediu uscat, cat si in apa, si include 4 capete suplimentare, care pot fi folosite pentru masaj, shaving, exfoliere si curatare si o perie separata, pentru exolierea si curatarea faciala. Pretul recomandat al acestui produs este de 1229.99 RON.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod