Gel de dus Moroccanoil Body Line

Moroccanoil® este o poveste de succes, un impuls pentru inovație, un efort perpetuu de a crea produse de înfrumusețare performanțe pe baza miraculosului ulei de argan.

După ani în care reprezentanții brandului au investit pasiune și minuțiozitate în cercetare, astăzi ne bucurăm să-ți putem oferi mult așteptata gamă Moroccanoil Body™, o linie de produse pentru îngrijirea corpului creată pe baza uleiului de argan. 

Moroccanoil Body™ este o colecție exclusivistă a cărei formulă, unică în lume, va oferi pielii tale o hidratare profundă, o strălucire naturală și o frumusețe irezistibilă dublată de un parfum aparte, în tonuri mediteraneene.



Hidratare in timpul aplicării,  pentru o experiență de duș revitalizanta. Gel de duș Moroccanoil BODY ™ este o formulă ușoară dar foarte concentrata, infuzată cu ulei de argan bogat în antioxidanți, ce acționează imediat la hidratarea pielii proaspăt curățate. Reface echilibrul de umiditate optim al pielii, ajutând la îmbunătățirea elasticității, texturii și tonusului. In plus, are un parfum delicat ce poartă semnătura Moroccanoil . Nu conține sulfați sau parabeni.

Preț recomandat: 175 lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod