Luna de la Foreo – cadoul perfect de Ziua Femeii

Ziua Internationala a femeii celebreaza puterea si frumusetea femeilor din intreaga lume, iar 2018 a fost declarat de FOREO anul increderii in sine. FOREO vrea sa incurajeze femeile sa se schimbe de la interior, sa creada in frumusetea lor naturala si sa aiba grija de tenul lor in mod corespunzator. Asadar, sa ne aratam adevarata frumusete cu incredere.

LUNA 2 – Cadoul perfect pentru un ten sanatos si radiant

Un dispozitiv anti-ageing cu perie pentru curatare faciala personalizata ofera o noua gama variata, adecvata nevoilor fiecarui tip de ten.
Pana la 8.000 de pulsatii T-Sonic pe minut, cu 12 intensitati ajustabile, indeparteaza 99,5% dintre impuritati si sebum, precum si resturile de machiaj. Partea anti-ageing actioneaza asupra zonelor expuse la riduri, reducand aspectul liniilor fine si conferind tenului un aspect mai ferm si mai elastic. Tenul ramane stralucitor si moale, cu o textura rafinata. Descopera LUNA 2 cu un discount de 25% doar pe www.emag.ro

LUNA mini 2 – Cadoul perfect pentru o experienta superioara de curatare a tenului

Cu un design nou si optimizat, LUNA mini 2 va permite utilizatorilor sa se bucure de o curatare mai profunda dar in acelasi timp delicata.
Dispozitivul LUNA Mini 2 este disponibil în 5 culori interesante si este prevazut cu un sistem de curatare T-Sonic imbunatatit, asigurand o curatare chiar mai profunda si mai eficienta a fetei. Tehnologia sofisticata T-Sonic, combinata cu o perie de fata cu 3 zone si cu 50% mai mare, indeparteaza impuritatile care provoaca pete, oferind o piele cu aspect mai curat, mai luminos si mai sanatos. Descopera acum LUNA mini 2 cu 20% reducere doar pe https://www.emag.ro/search/vendor/foreoesv/foreo.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod