Noua gamă pentru piele sensibilă Le Petit Marseillais®, alegerea perfectă pentru o îngrijire delicată

Pielea sensibilă are nevoie de protecţie și de îngrijire specială. Renumit în întreaga lume pentru combinaţia unică de ingrediente și parfumuri naturale, Le Petit Marseillais® a lansat o gamă nouă de geluri de duș, testate dermatologic, cu PH neutru, pentru protejarea pielii și îngrijirea delicată a acesteia.

Noua gamă Le Petit Marseillais® este o linie hipoalergenică special concepută pentru pielea sensibilă a adulţilor și a copiilor, folosind extractul de Aloe Vera, considerată încă din cele mai vechi timpuri o plantă cu multiple proprietăţi vindecătoare, și în același timp recunoscută pentru proprietăţile nutritive. Aloe Vera este adesea folosită în produsele de înfrumuseţare, fiind, de altfel, binecunoscută pentru calmarea arsurilor solare, a iritaţiilor sau a problemelor dermatologice în general. De asemenea, utilizarea regulată a produselor pe bază de Aloe Vera poate restabili vitalitatea și sănătatea pielii prin conţinutul bogat din vitaminele C, E și betacaroten, având în același timp și proprietăţi anti-îmbătrânire.


Gama de geluri de duș pentru piele sensibilă Le Petit Marseillais® cu extract de Aloe Vera oferă o senzaţie plăcută de calmare a pielii și nu lasă în urmă un aspect gras.
Le Petit Marseillais® păstrează tradiţia produselor naturale, realizate cu ajutorul unor formule cu toleranţă ridicată, îmbogăţite cu miresme delicioase, creând o senzaţie de calm și relaxare.

Astfel, pielea se bucură de o îngrijire perfectă. Gama utilizează beneficiile elementelor naturale precum Aloe Vera, unt de migdale, flori de măr și flori de migdal.


Gelul de duș hipoalergenic Le Petit Marseillais® cu Extract de Aloe Vera și Unt de Migdale
Răsfaţă-te cu textura cremoasă și aroma plăcută a untului de migdale. Gelul de duș Le Petit Marseillais® cu unt de migdale și extract de Aloe Vera curăţă și hrănește pielea, protejând-o de senzaţia de uscăciune și oferindu-i o stare unică de confort.

Gelul de duș hipoalergenic Le Petit Marseillais® cu Extract de Aloe Vera și Flori de Măr
Creat special pentru sănătatea pielii tale, hidratant și cu un miros delicat, acest gel Le Petit Marseillais® abundă de prospeţime și vitamine, prin cele două ingrediente excelente pe care le conţine.
Combinaţia specială între florile de măr și extractul de Aloe Vera asigură un mix perfect, care te vor ajuta în procesul de îngrijire, restabilind strălucirea pielii tale și oferindu-ţi o senzaţie de confort și prospeţime.

Gelul de duș hipoalergenic Le Petit Marseillais® cu Extract de Aloe Vera și Flori de Migdal
Potrivită întregii familii, formula hipoalergenică a gelului de duș Le Petit Marseillais® cu un parfum floral de migdal și extractul flagrant de Aloe Vera, oferă un moment autentic de îngrijire și plăcere.
Textura cremoasă testată dermatologic conferă pielii un strat protector, care ajută la hidratarea ei și îi oferă protecţie împotriva factorilor agresivi din exterior.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod