Noua mascara Volume Reveal Adjustable Volume de la Bourjois

Bourjois lansează noua mascara Volume Reveal Adjustable Volume, un produs inovator care permite reaplicarea, fără a mai fi nevoie de demachiere. Astfel, îți vei putea retușa machiajul de câte ori vei dori, iar pentru a-ți completa look-ul folosește noua paletă Brow Palette pentru definirea și stilizarea sprâncenelor.

Bourjois creează prima mascara care permite retușarea genelor, fără demachiere. Volume Reveal Adjustable Volume Mascara poate fi reaplicată oricând, fără să se adune inestetic pe gene.
Dezvăluie volumul natural al genelor și simte-te încrezătoare pe tot parcursul zilei!

Formula mascarei Volume Reveal Adjustable Volume este îmbogățită cu ceară fină de ultimă generație și are o textură cremoasă care permite retușarea fără prea mult efort. Mascara include o perie Ultra Gliding din neopren foarte moale care alunecă cu ușurință pe gene, asigurând mai mult volum, fără a îngreuna genele.

Îmbinând stilul chic și comod al femeilor pariziene, Volume Reveal Adjustable Volume Mascara este prezentată într-un tub negru și subțire, având părțile laterale transparente.
Totodată, mascara include și o oglindă cu zoom X3 pentru mai multă precizie în ceea ce privește aplicarea. Ambalajul este negru, iar rozul și accentele de alb conferă un punct de diferențiere față de celelalte produse din gama Volume Reveal. Design-ul elegant este completat de logo-ul Bourjois, iar mascara Volume Reveal Adjustable Volume devine cel mai râvnit accesoriu pentru femei. Volume Reveal Adjustable Volume Mascara - Preț recomandat: 60,5 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod