Noutati de la Guerlain: Rouge G

„Pune accentul pe frumusețe” spunea reclama pentru rujul Guerlain în anul 1950.  Aceasta a fost și rămâne misiunea brandului, ce are o istorie de peste 180 de ani. Ştiați că? Pe vremea civilizațiilor antice, de la sumerieni, egipteni, până la Imperiul Roman, femeile și barbații apelau la diverse modalități pentru a-și colora buzele: fructe de pădure, henna, plante sau insecte (coșenila).

In Evul Mediu, dezvoltarea crestinismului influențează purtarea rujului în societate.
Buzele roșii erau considerate ca un act de ofensă împotriva lui Dumnezeu, iar Papa emite o directivă privind interzicerea produselor cosmetice. Anul 1870 marchează arta machiajului, rujul devenind un simbol al rebeliunii feministe în acel moment.

Guerlain reușește să surprindă această industrie prin crearea primului ruj stick "Ne m'oubliez pas", în ambalaj auriu cu un mecanism push-up. Folosirea constantă a rujului de către actrițe pe scenă, dar și în afara acesteia, fac în cele din urmă ca rujul să devină popular și dorit de catre toate femeile până la sfârșitul secolului.
Guerlain lasează în 1956 "Rouge G", cu o textură excepțională, ce devine în scurt timp cel mai vândut ruj la nivel mondial.

Mulți ani mai târziu, în 2009, acesta este revizuit de Olivier Echaudemaison împreună cu bijutierul Lorenz Bäumer, creând cel mai luxos ruj, ca o bijuterie. Rouge G, un adevarat obiect al dorinței! In acest an, Guerlain te surprinde cu un nou concept: personalizează-ți rujul în funcție de stilul tău! Alegeți nuanța& ambalajul preferat pentru a-ți crea propriul stil! 15 nuanțe noi care vor face pereche cu 8 modele de carcase elegante și  preţioase.

Alchimiștii Guerlain au creat 15 nuanţe noi cu o formulă excepțională.
Înnobilat cu ultima generație de pigmenți și ingrediente active (acid hialuronic, unt de mango și jojoba), Rouge G reprezintă echilibrul perfect între culoare intensă și complex de ingrijire al buzelor.  8 modele de carcase sofisticate! Ce nuanță/carcasă sa iți alegi? Evident, pe toate! Noile ambalaje pot fi schimbate cu ușurință între ele, pentru a completa orice stil. Fii încântătoare sau irezistibilă....Dar mereu seducătoare!

Noul concept Rouge G se va lansa in magazine incepand cu luna mai.
Pret aproximativ, 238 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod