O vară în armonie cu natura, de la Yves Rocher

Cremă demachiantă pentru tenul sensibil - Originară din Madagascar, planta Sigesbeckia Orientalis este binecunoscută pentru proprietățile sale calmante. Cercetătorii Yves Rocher au integrat extractul din frunzele acestei plante în formula noii Creme demachiante pentru tenul sensibil.

Perfect curățat și demachiat, tenul este protejat și imediat calmat. Pielea își regăsește catifelarea și senzația de confort. O textură onctuoasă fără sulfați, cu efect non-spumant, ce permite curățarea tenului cu apă, protejând în același timp integritatea pielii sensibile. Testată sub control dermatologic, oftalmologic și alergologic.

Fără parfum, alcool, coloranți, uleiuri minerale și parabeni. Conține peste 93% ingrediente de origine naturală. Cremă demachiantă pentru tenul sensibil, pret - 28 lei.

Cremă de noapte reparatoare antirid și luminozitate - Extractul super puternic al Ficoidei Glaciale, denumită Planta Vieții, reprezintă esența formulelor Sérum Végétal. Asimilat în mod ideal de către piele, acesta stimulează proteina mTOR(1) ce reglează în profunzime mecanismele de combatere a ridurilor.

Încă de la prima aplicare, tenul este suplu și radiant. Noapte după noapte, ridurile sunt diminuate, iar tenul pare mai odihnit și își recapătă luminozitatea naturală.

O cremă cu o textură elastică, de gel, ce hidratează și lasă pielea să respire pe toată durata nopții. Pret– 80 lei.

Gel S.O.S. pentru corectarea coșurilor - Cu acid salicilic și extract din pulpă de Aloe Vera Bio, acest produs usucă și reduce imperfecțiunile punctuale pentru un ten neted, fără coșuri. Aplicator precis din gumă, igienic, ce nu agresează pielea; format practic, de mici dimensiuni, pentru a fi purtat în poșetă. O textură proaspătă de gel  ce calmează imediat tenul și conferă un finisaj imperceptibil. Conține peste 93,9% ingrediente de origine naturală. Fără parabeni, non-comedogenic. PURE SYSTEM Tub – pret  - 36 lei.

Gama PURE CALMILLE, formule și ambalaje noi -  În anul 1964, domnul Yves Rocher își imagina pentru prima oară produse de frumusețe îmbogățite cu extract de Mușețel.
Astăzi, cultivăm Mușețelul în câmpurile noastre din localitatea La Gacilly, în Franța, pentru proprietățile sale de protecție* și de catifelare. Gel demachiant pentru curățarea tenului – 29 lei; Cremă delicată pentru ten și corp – 37,90 lei; Cremă hidratantă de zi și de noapte, Cutie - 45 lei; Demachiant și loțiune tonică 2 în 1 – 29 lei.

Rimel Sexy Pulp - Negru Extrem - Rimelul Sexy Pulp se reinventează datorită intensității Cărbunelui Vegetal pentru un volum extrem si un negru intens. Textura sa, îmbogățită cu pigmenți naturali îmbracă fiecare geană pentru un volum XXL ultra negru. Peria sa urmează perfect linia genelor fără să le lipească, pentru o privire conturată cu negru intens timp de 12 ore**.

Formula sa conține Cărbune Vegetal, pigment natural, mai negru decât pigmenții tradiționali***. Pret – 45 lei

(1) Test in vitro;*Teste in vitro realizate asupra extractului de Mușețel;**Studiu clinic realizat asupra a 12 femei;***Pigmenții tradiționali Yves Rocher.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod