Perfect Stay 2 steps Gel Shine - 8 nuanțe noi pentru manichiură cu gel în doi paşi

Imaginează-ţi o manichiură 3D cu finisare de gel, identică cu cea de la salon, cu o culoare impecabilă şi strălucire care durează până la 14 zile, care se fixează doar cu lumina naturală! Astor a aflat secretul şi a creat formula lacului de unghii Perfect Stay Gel Color şi Top Coat pentru o manichiură în doi pasi, cu finisare de gel, fără a fi nevoie de lumină LED/ UV.

Formula Astor foloseşte o tehnologie avansată ce include copolimeri pentru finisaj ultra neted pentru a ascunde imperfecţiunile unghiilor, precum şi un fotoiniţiator pentru maximizarea claritatăţii culorii.
În plus, foloseşte formula cu vitamina E care face ca unghia să fie mai puternică şi o acoperă frumos.   

Printr-un amestec de performanţă şi stil, colecţia Perfect Stay 2-Step Gel Manicure este îmbogățită cu 8 nuanţe inconfundabile pentru a exprima pe deplin personalitatea ta. Fiecare nuanţă este inspirată de tendințele în modă pentru a face o impresie uimitoare: Pasul 1: Aplică 2 straturi de Perfect Stay Gel Color; Pasul 2: Fixează gelul cu un strat de Perfect Stay Top Coat, care are efect de întărire.

Lasă lumina naturală să facă restul! În plus, este uşor de îndepărtat, fără a deteriora unghia.
Înainte de aplicare, asigură-te că ai unghiile curate, uscate. Nu este necesar să aplici bază. Preţ recomandat: 18.1 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod