Solistul de la Goodbye to Gravity răspunde la tratament

Andrei Găluț (31 de ani), internat la spitalul Elias din Capitală, este sedat și intubat, cu arsuri pe 45% din suprafața corpului. Starea lui e gravă, dar stabilă.

Cei doi chitariști ai trupei Goodbye to Gravity au murit, laolaltă cu alţi 30 de oameni. Solistul Andrei Găluț a scăpat cu viaţă, dar starea lui este în continuare gravă. Din fericire, starea lui este staţionară şi organismul său răspunde la tratamente.

Andrei Găluț (31 de ani) este internat la spitalul Elias din Capitală, cu arsuri pe 45 % din suprafața corpului. Medicii l-au sedat și intubat, cu arsuri pe 45 % din suprafața corpului. "Este în continuare sedat şi intubat, e intoxicat cu fum, are arsuri pe căile respiratorii şi are porţiuni mari arse din faţă, umeri, mâini şi alte părţi ale corpului.

Reacţionează bine la tratament şi sperăm să revină pe picioare cât mai repede, să se întoarcă printre noi", au spus prietenii solistului pentru ziarul Click!.

Apropiaţii lui Andrei se tem însă că artistul nu se va mai putea întoarce pe scenă. "Chiar dacă se va face bine fizic, nu se ştie dacă va mai cânta vreodată", a declarat unul din colegii de serviciu ai lui Andrei, care a scăpat din iadul de la Colectiv.

Găluț lucra la o mare companie din Bucureşti şi era susținut în Colectiv de zece din colegii de la Oracle.
La concert au venit mai mulţi colegi de serviciu pentru a-l susţine. Trei dintre ei, Mimi Voicu, Livia Stan şi Andreea Chiriac, au decedat în incendiu, iar alţi şapte sunt internaţi în stare gravă.

"Cei care au avut treabă în acea seară au spus o rugăciune în gând că au scăpat din infern. Situaţia este dramatică pentru prietenii noştri. Au fost în jur de 10 oameni de la Oracle care am mers să-l suţinem pe Andrei şi toţi sunt în spital cu arsuri grave şi foarte grave. Trei colegi ne-au murit.
Mimi era foarte bună prietenă cu Andrei. Toţi mergeam să îl susţinem pe Andrei, care e un băiat de nota 10, suntem prieteni foarte buni de peste 5 ani. Aveam o gaşcă mică, dar sudată. Aşa a fost şansa fiecăruia, sau… neşansa. Este tragic ce s-a întâmplat"
, a spus un prieten al lui Andrei.

32 de oameni au murit în urma incendiului din clubul Colectiv, iar alţi 130 sunt în acest moment internaţi în spitale. Peste 80 dintre aceştia sunt în stare foarte gravă.

Printre cele 32 de victime ale devastatorului incendiu se numără ambii chitarişti ai trupei Goodbye to Gravity - Vlad Ţelea (trecut pe lista victimelor la scurt timp după incident) şi Mihai Alexandru, a cărui moarte a fost confirmată puţin mai târziu.
Colegii lor, Pascu, Enache şi Găluţ sunt în spital, în stare gravă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod