A murit Cristina Ţopescu

Realizatoarea de televiziune şi prezentatoarea Cristina Ţopescu a fost găsită fără viaţă, duminică seară, în locuinţa sa din Otopeni.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, o vecină a sesizat că nu a mai văzut-o pe Cristina Ţopescu de trei săptămâni. "În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizării, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă.

Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală", se arată într-un comunicat.

Ministrul de Interne, Marcel Vela a precizat că vecinii au sunat la 112 deoarece nu au mai zărit-o de mai multe zile pe Cristina Ţopescu şi au observat că maşina din faţa casei era nemişcată, relatează Medafax. În privinţa împrejurărilor în care a murit jurnalista, ministrul de Interne spune că anchetatorii nu se pot pronunţa încă.

„Da, a fost un moment delicat. Am fost anunţat de chestorul Vasilescu despre faptul că o vecină a anunţat la 112 suspiciunea ei cu privire la vecina Cristina, nu o mai văzuse pentru că maşina era nemişcată în faţa casei.

S-au mobilizat forţele din zonă, s-a intrat în casă şi s-a realizat că este o tragedie şi că nu mai este printre noi Cristina Ţopescu”, a declarat Marcel Vela la RomâniaTV.

Probabil în cursul zilei de luni, după ce se va face autopsia se va şti cauza, fiind prea devreme ca anchetatorii să se pronunţe cu privre la modul cum a murit jurnalista, mai precizează ministrul de Interne.

„Este prea devreme să ne pronunţăm la variante, inclusiv sinuciderea sau un infarct, comoţie cerebrală. (...) La momentul în care vom avea concluziile, evident, că le vom comunica şi opiniei publice”, a mai spus Vela.


Fiica comentatorului sportiv Cristian Ţopescu avea 59 de ani. În cauză va fi fectuată expertiza medico-legală și va fi deschis un dosar penal pentru a se afla împrejurările în care a murit jurnalista.

Cristina Ţopescu, născută pe 4 iulie 1960, la Oradea, a urmat cursurile Facultăţii de Limbi Străine de la Universitatea din Bucureşti, secţia engleză-italiană. A început să scrie la revista Cinema, iar în 1991 s-a alăturat redacţiei TVR. A lucrat mulţi ani apoi pentru Prima TV ca prezentator de ştiri, după care la Antena 3.
Ea a realizat numeroase interviuri şi corespondenţe, iar în 2017 s-a retras din presă, invocând motive personale.

La finalul anului trecut, Cristina Ţopescu a fost numită consilier al ministrului Sănătăţii.


Foto: Mediafax, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod