Charles

Prințul Charles, infectat cu coronavirus

Prințul Charles, în vârstă de 71 de ani, a fost confirmat cu noul coronavirus. Soţia sa, ducesa de Cornwall a fost testată, iar rezultatul a fost negativ.

Clarence House a precizat că Charles şi Camilla sunt acum autoizolaţi la Balmoral, în Scoţia. "Nu putem afirma de unde a contractat virusul", a mai spus purtătorul de cuvânt.

Totodată, acesta a menționat că este imposibil de știut cum s-a infectat Prințul Charles, întrucât acesta a participat la multe evenimente publice în ultimele săptămâni.

Marea Britanie a înregistrat până miercuri 422 de decese provocate de Covid-19, notează Daily Mail.

Potrivit ziarului britanic, familia regală britanică pare să se fi pregătit pentru situația în care un membru ar fi diagnosticat cu coronavirus, aceștia plecând din Londra și locuind separați, notează cotidianul citat.

Regina Elisabeta a II-a se află cu Prințul Philip la Castelul Windsor, Prințul William și Kate Middleton se află la Amner Hall, în Norfolk, iar Charles și Camilla stau la reședința Balmoral din Aberdeenshire.


Foto: Hepta

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod