8
Tragedie: Actriţa de telenovele Edith González a murit la 54 de ani
Actualitate · Stirea zilei / 14.06.2019

Actriţa mexicană, cunoscută pentru rolul din telenovela "Salome", a murit la vârsta de 54 de ani.

Actriţa de telenovele a încetat din viață la 54 de ani, într-un spital din Ciudad de Mexico, din cauza unui cancer ovarian, potrivit laprensalatina.com.

Informaţia a fost confirmată de prezentatoarele Galilea Montijo şi Andrea Legarreta în revista Hoy. Actriţa Leticia Calderon a confirmat decesul într-un mesaj pe Twitter: "Güera (Edith) ne vei lipsi! Nu există durere mai mare decât aceea pe care o simte mama ta, pe care o îmbrăţişez cu căldură".

González, celebră pentru că a interpretat rolul Doña Bárbara în telenovela cu acelaşi nume, era internată la Spitalul Angeles Interlomas, unde urma tratament pentru cancer ovarian. Ea a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2016, dar boala a recidivat.


Edith González era căsătorită cu Lorenzo Margain şi are o fiică, Constance, în vârstă de 15 ani.

De-a lungul carierei ei, Edith González a fost văzută pe canalele de televiziune Televisa, Telemundo şi TV Azteca. De-a lungul colaborării cu Azteca, care a început în 2010, ea a jucat în telenovela "Cielo Rojo" şi în emisiunea de tip reality show "The Academy". În 1993, ea a jucat în "Inimă sălbatică/ Corazon Salvaje", unde a fost partenera regretatului Eduardo Palomo. Această producție i-a adus celebritatea în întreaga lume, inclusiv în România, unde telenovela a fost urmărită de milioane de oameni. În 2001, ea a avut un alt rol important, în "Salome”, telenovelă care s-a bucurat de succes în peste 20 de țări.
Foto: Hepta
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro