Cristina Țopescu

Ultimele cuvinte scrise de Cristina Ţopescu pe Facebook

Cristina Ţopescu a postat pentru ultima oară pe Facebook în data de 26 decembrie 2019.

Jurnalista a distribuit o ştire despre mesajul Papei Francisc pentru "fiecare persoană de pe Pământ". "Încă un motiv să-l iubesc pe omul ăsta simplu, firesc, calin, vesel, minunat❤❤❤", a scris Cristina Țopescu pe Facebook.

Postarea fost apreciată de peste 1.300 de utilizatori şi distribuită de peste 260 de internauţi. După moartea realizatoarei de televiziune, postarea a depășit rapid 3.000 de aprecieri și a fost distribuit de peste 400 de ori.

Cristina Ţopescu a fost găsită duminică seară fără viață, de poliţişti, în casa sa din oraşul Otopeni.

Fiica comentatorului sportiv Cristian Ţopescu avea 59 de ani.

Surse apropiate anchetei în cazul morţii Cristinei Ţopescu au afirmat că jurnalista a fost găsită în pat, învelită cu plapuma, fără a avea urme de violenţă pe corp, fiind puţin probabil ca aceasta să se fi sinucis. Medicii legişti vor stabili cauza exactă a decesului.

Potrivit surselor citate de Mediafax, anchetatorii iau în calcul toate pistele, fiind deschis un dosar de moarte suspectă în cazul jurnalistei. Cu toate acestea, polițiștii sosiţi la faţa locului nu ar fi găsit indicii că jurnalista s-ar fi sinucis.

În prezent, dosarul morţii Cristinei Ţopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov. Reprezentanţii unităţii de parchet au declarat, pentru Mediafax, că în cursul zilei de luni se va trimite ordonanţa procurorilor către INML pentru a se face expertiza medico-legală.

Născută pe 4 iulie 1960, la Oradea, Cristina Ţopescu a urmat cursurile Facultăţii de Limbi Străine de la Universitatea din Bucureşti, secţia engleză-italiană.

A început să scrie la revista Cinema, iar în 1991 s-a alăturat redacţiei TVR. A lucrat mulţi ani apoi pentru Prima TV ca prezentator de ştiri, apoi la Antena 3. A realizat numeroase interviuri şi corespondenţe, iar în 2017 s-a retras din presă, invocând motive personale.

La finalul anului trecut, Cristina Ţopescu a fost numită consilier al ministrului Sănătăţii.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod