Alexandru Cumpănaşu acuză disprețul cu care Poliția l-a tratat pe tatăl Alexandrei: „Auzi, bă, dacă fii-ta e-ncurcată cu vreunul, să plătească ea pagubele percheziţiilor!“

Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei răpite la Caracal, a lansat acuzaţii dure la adresa anchetatorilor care s-au ocupat de caz.

Președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României a criticat dispreţul cu care poliţiştii i-au tratat pe părinţii Alexandrei Măceşanu, veniţi la Poliţia Caracal să anunţe dispariţia fetei, relatează Adevărul.

"Pe mine nu mă impresionează toată demonstraţia asta de doi lei făcută de Buda şi de toţi lacheii ăştia din Poliţia Română, şi din STS de acum. Trebuia să se ducă dracului (n.r. - la Caracal) de ieri. Cel puţin Buda, personal, a fost anunţat aseară de către familia mea. Să nu mă ia pe mine cu prostiile astea de doi lei, trebuia să se ducă şi să salveze viaţa copilului.

Să vă spun nişte lucruri, apropo de cum a acţionat poliţia de-acolo, cum a acţionat Parchetul, comportamentul, modul de abordare a problemei. Vi se pare normal ca şeful poliţiei din Caracal, la momentul în care au făcut percheziţiile, după două percheziţii, să-i spună tatălui fetei: «Auzi, bă? - apropo de respectul faţă de cetăţean - Dacă fii-ta e-ncurcată cu vreunul, să plătească ea pagubele acestor percheziţii!». Astea este abordare de şef de Poliţie muncipală!? Doi - la percheziţiile astea care s-au efectuat, cei care-au intrat, cei care au efectuat percheziţia, le-au făcut alături de vărul meu, de tatăl Alexandrei.
Cel care a fost pus să spargă uşa a fost vărul meu. Bă, fraţilor, de ce mai avem mascaţi, de ce mai avem poliţie?! Ce-i asta, e bătaie de joc?"
, a spus Cumpănașu în intervențiile sale la mai multe televiziuni.

"Vă mai dau un exemplu, ca să vedeţi cum gândesc nemernicii din aceste instituţii, unii dintre ei. Când s-a dus vărul meu să depună plângerea, a depus-o la Poliţia Caracal. Ştiţi ce i-a spus cel care i-a înregistrat plângerea? I-a zis: «Auzi, bă? - că la noi e cu «bă», la Poliţie, fir-ar mama lor a naibii, să-i iau şi eu aşa, dacă le place limbajul ăsta – Tu ştii cum sunt fetele astea, la vârsta asta! Apare ea, mâine-poimâine!».
Înţelegeţi? Asta a fost abordarea acestor indivizi de la o poliţie municipală. Trebuie raşi, raşi pur şi simplu!"
, a mai spus Alexandru Cumpănaşu.
 
Alexandra Măceşanu, fata în vârstă de 15 ani dispărută joi a sunat de trei ori la 112 şi a anunţat că este ţinută captivă într-o casă. Potrivit STS, primul apel a avut loc joi, la 11.05, dar poliţiştii au ajuns la adresa indicată abia la ora 4.00 și au intrat în locuinţa suspectului abia la ora 6.00.
 
În locuinţă s-au găsit, într-un butoi, rămăşiţe care par a fi umane, dar şi bijuterii care ar fi ale adolescentei dispărute în această săptămână.
Anchetatorii cred că ar putea fi şi rămăşiţe ale fetei dispărute în aprilie.

Gheorghe Dincă, din Caracal, bărbatul suspectat de răpirea fetei a fost arestat pentru 30 de zile. El se declară nevinovat. DIICOT Craiova a preluat de la Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt ancheta în dosarul dispariţiei fetei de 15 ani din Dobrosloveni, judeţul Olt, care se presupune că a fost ucisă la Caracal, pentru a-l reuni cu un dosar privind dispariţia unei alte adolescente de 18 ani, în luna aprilie.

 

Foto: Hepta, Facebook

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod