Cum se duce lupta cu coronavirusul în București: Cazurile de COVID-19 se înmulțesc, viața merge înainte

În Capitală au început acțiuni de dezinfectare a spațiilor publice, însă oamenii nu par să realizeze importanța izolării în această perioadă.

Numărul cazurilor de infecție cu noul coronavirus crește în fiecare zi în București. 12 persoane din Capitală au fost depistate pozitiv miercuri dimineață. Până acum au fost confirmate 81 de cazuri în București, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Lupta cu coronavirusul include și dezinfectarea spațiilor publice aglomerate. O campanie de dezinfectare a împotriva COVID-19 a avut loc marți în interiorul Pieței Valea Ialomiței. În sectorul 6, în parcul Moghioroș, din cartierul Drumul Taberei, a fost igienizată podeaua din zona cu mese de șah și bănci.



Deși România se află de luni în stare de urgență, oamenii nu par, însă, conștienți de importanța izolării sociale, atât de recomandată în aceste zile de specialiști.

Fiecare are ceva important de făcut, iar multe zone din Capitală sunt la fel de aglomerate ca înaintea debutului epidemiei.



Imaginile surprinse de agențiile de presă surprind ritmul vieții din București, orașul din România cu cele mai multe cazuri de COVID-19.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod