Natura pune stăpânire pe orașele pustiite de coronavirus: Animalele sălbatice acaparează străzile goale

Orașele din toată lumea se închid, iar animalele încep să iasă din pădure și să exploreze străzile pustii. Natura ia în stăpânire locurile părăsite de oameni.

În Japonia, localnicii din Nara Park au văzut mai multe căprioare care cutreierau străzile în căutarea hranei. De obicei, arterele erau pline de turiști, iar căprioarele erau o atracție rară.

Turiștii cumpărau hrana vândută în parc pentru a le hrăni, însă după retragerea oamenilor, animalele flămânde au dat buza în oraș.



În Thailanda, maimuțele lihnite de foame au năpădit o piață din orașul Lopburi.

Iar în Italia, un utilizator al platformei Tumblr a postat imagini cu porcii mistreți care mișunau pe străzile unui oraș.

În această țară greu încercată, cu peste 3.045 de morți din cauza COVID-19, au fost observate și animale doomestice pe străzi - cai, capre, oi.

Aceste apariții neașteptate au fost primite cu amuzament de italieni, după o serie de mai multe zile de depresie din cauza bilanțului negru al epidemiei.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod