Prietena Cristinei Ţopescu, mesaj după moartea jurnalistei. „S-a mai întâmplat asta de multe ori”
Actualitate · Tema zilei / 13.01.2020

O prietenă a Cristinei Țopescu a publicat luni pe Facebook un mesaj în care scrie că jurnalista avea obiceiul de a-și schimba planurile în ultima secundă şi să nu sune. Ea subliniază că aceasta nu s-a sinucis.

"Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Ţopescu, în urmă cu câţiva ani. Cristina care îmi este prietenă şi vecină. Eu am sunat la 112. Dragi colegi de breaslă, vă rog să aveţi decenţa de a avea răbdare şi de a fi jurnalişti adevăraţi, nu hiene! În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informaţiile reale despre ultimii patru ani din viaţă Cristinei şi despre cum am ajuns să sun la numărul de urgenţă. Nu vă aşteptaţi la picanterii şi mizerii!"

, a Diana Maria, luni dimineaţa, pe pagina de Ultimele cuvinte scrise de Cristina Ţopescu pe Facebook


Potrivit surselor citate, anchetatorii iau în calcul toate pistele, fiind deschis un dosar de moarte suspectă în cazul jurnalistei. Cu toate acestea, polițiștii sosiţi la faţa locului nu au găsit indicii că jurnalista s-ar fi sinucis.

În prezent, dosarul morţii Cristinei Ţopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Reprezentanţii unităţii de parchet au declarat că în cursul zilei de luni se va trimite ordonanţa procurorilor către INML pentru a se face expertiza medico-legală.Jurnalista Cristina Ţopescu a murit, ea fiind găsită duminică seară de poliţişti în casa sa din oraşul Otopeni.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro