Pampers și UNICEF- o poveste care salvează vieți din 2006

Fiecare mamă din lume ar trebui să aibă posibilitatea de a-i oferi copilului ei un start fericit și sănătos în viață. Alături de UNICEF, Pampers ajută la eliminarea tetanosului matern și neonatal în toată lumea astfel încât din ce în ce mai mulți nou-născuți să aibă un start bun în viață.

Parteneriatul dintre Pampers și UNICEF a început în 2006 cu un vis măreț: eliminarea tetanosului matern și neonatal, o boală care poate fi prevenită, dar care omoară 58 000 de nou-născuți din zonele geografice mai puțin privilegiate, chiar în timpul primei luni de viață.

Tetanosul matern și neonatal apare atunci când nou-născuții sunt infectați în mod direct în urma unei nașteri în condiții neigienice, precum tăierea cordonului ombilical cu instrumente nesterile, contactul cu mâinile murdare sau bangajarea cu pansamente contaminate.

Din păcate, odată ce boala a fost contactată, nu există nicun tratament real; aproape toți nou-născuții mor.

10 ani de parteneriat

De când a început campania, și tu ai ajutat, alături de Pampers și UNICEF, la obținerea acestor rezultate uimitoare! În ultimii 10 ani, aproximativ 500.000 de nou-născuți au fost salvați și câte un vaccin pe secundă a ajuns la câte o mamă și la copilul ei, dar aproximativ 71 de milioane de femei și copiii lor sunt încă în pericol în alte 21 de țări.

Cum putem ajuta?

Vestea bună este că, prin simpla achiziționare a unui pachet de scutece Pampers New Baby-Dry sau Pampers Active Baby-Dry, poți ajuta la eliminarea tetanosului în rândul nou-născuților în aceste țări.
În semn de mulțumire pentru toți părintii din România, Pampers susține și anul acesta maternități din România cu mobilier și scutece pentru nou-născuți.

Ca de obicei, părinții sunt cei care, prin votul exprimat pe pagina Pampers România, în secțiunea ‚10 ani de parteneriat Pampers – UNICEF, ne vor îndruma spre cele orașele care au nevoie de sprijinul Pampers.

Fii alături de noi la a 10-a  aniversare a parteneriatului Pampers-UNICEF, pentru ca împreună să îndeplinim această dorință comună, de a contribui la protejarea tuturor copiilor acestei lumi, prin eliminarea tetanosului matern și neonantal de pretutindeni!

Cu ajutorul tău, în fiecare zi, suntem cu un pas mai aproape de eliminarea tetanosului matern și neonatal din fiecare colț al lumii!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod