Rezultate incredibile ale campaniei Pampers UNICEF "1 pachet = 1 vaccin": Povestea lui Antoinette

Campania Pampers UNICEF "1 pachet = 1 vaccin" a finanțat programe de vaccinare în Madagascar ajutând la eliminarea bolii în intreaga țară.

În studiile de caz colectate de Pampers si UNICEF în timpul călătoriei pe teren  din 2014 în Madagascar și scrise de Georgina Thompson, UNICEF spune povestea campaniei prin poveștile personale ale lucrătorilor locali de sănătate și mame.

Faceți cunoștință cu Antoinette

Antoinette Razafindravelo este un însoțitor naștere tradițional și de 33 de ani  ajută la nașterea  copiiilor din satul  Soamonina, situat în zonele muntoase din centrul Madagascarului. În timp ce sprijină femeile și copiii din comunitatea ei, formată din 1750 de locuitori și situată la 10 km de cel mai apropiat centru de sănătate, Antoinette are grijă de cei patru copii și nepoți și muncește pe câmp.

Antoinette a adus pe lume atât de mulți copii încât a pierdut numărătoarea, dar consideră că a depășit  o sută.

În plus, Antoinette promovează  conștientizarea importanței  programelor de sănătate care includ campanii de vaccinare împotriva tetanosului maternal și neonatal, susținute de campani Pampers si UNICEF "1 pachet + 1 vaccin". Aceste programe de vaccinare sunt critice pentru menținerea femeilor și  a copiiilor sănătoși, în ciuda provocărilor cu care se confruntă cele care trăiesc în astfel de zonă rurală departe de facilitățile medicale.

Antoniette este pasionată de salvarea vieților femeilor și a copiiilor și promovează conștientizarea importanței  campaniilor de vaccinare. Ea merge din ușă în ușă pentru a consilia și pentru a le reaminti femeilor că acestea trebuie să fie vaccinate pentru a se proteja pe ele însele  și pe copiii lor nenăscuți împotriva infecțiilor mortale, inclusiv tetanosului maternal și neonatal.

Ea este atât de devotată comunității ei încât merge împreună cu  femeile gravide la centrul de sănătate aflat la trei ore depărtare pentru a le fi alături.

Deși Antoinette nu a beneficiat de o formare medicală profesională, în urma  programului, și a experienței sale, ea a dobândit cunoștințe despre  cel mai sigur mod de a aduce pe lume copiii. Înainte ca viitoarele mame să nască, Antoinette se asigură că au alcool în casă pe care să îl poată folosi drept  dezinfectant cazul în care sunt obligați să dea naștere unui copil  în timpul nopții sau al unei furtuni. Ea își spală mâinile cu săpun și taie cordonul ombilical cu foarfeca, care a fost sterilizată cu alcool.

Campania Pampers și UNICEF "1 pachet + 1 vaccin" a finanțat programe de vaccinare în Madagascar ajutând la eliminarea bolii în intreaga țară.

În ciuda ajutorului acordat eliminării  tetanosului maternal și neonatal în 17 țări, inclusiv în Madagascar, există încă aproximativ 71 de milioane de femei și de nou-născuți din 21 de țări, care sunt încă în pericol.

Cum putem ajuta?

Vestea bună este că, prin simpla achiziționare a unui pachet de scutece Pampers New Baby-Dry sau Pampers Active Baby-Dry, poți ajuta la eliminarea tetanosului în rândul nou-născuților în aceste țări.
În semn de mulțumire pentru toți părintii din România, Pampers susține și anul acesta maternități din România cu mobilier și scutece pentru nou-născuți. Ca de obicei, părinții sunt cei care, prin votul exprimat pe pagina Pampers România, în secțiunea‚ 10 ani de parteneriat Pampers – UNICEF, ne vor îndruma spre cele orașele care au nevoie de sprijinul Pampers.

Fii alături de noi la a 10-a  aniversare a parteneriatului Pampers-UNICEF, pentru ca împreună să îndeplinim această dorință comună, de a contribui la protejarea tuturor copiilor acestei lumi, prin eliminarea tetanosului matern și neonantal de pretutindeni! Cu ajutorul tău, în fiecare zi, suntem cu un pas mai aproape de eliminarea tetanosului matern și neonatal din fiecare colț al lumii!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod