Îndrăznește să încerci!



Oana Cuzino: “ … discutam odată, ca între noi fetele, despre tendința pe care o au unele dintre noi, de a pune vata peste absorbant, din dorința de a se simți protejate. Este o altă manifestare a acestei frici de rușine? De ce o facem? Pentru că simtim că, în acea perioadă, în care suntem oricum vulnerabile, trebuie să ne luam  toate măsurile suplimentare de protecție, pentru că și  în acest caz, ca de fiecare dată când vine vorba de a păși în afara zonei de confort, preferăm să procedăm cum ne-am obisnuit, chiar daca nu-i tocmai bine.

Când există dovada că Always te protejează împotriva scurgerilor de până la 5 ori mai bine decât absorbantul Always folosit cu vată deasupra, când există explicația logică dată de faptul că  punând vata peste absorbant nu faci decât să acoperi centrul acestuia, împiedicând fluidul să pătrundă în absorbant, și să fie  transformat în gel, ce te poate opri să încerci să folosești absorbantul singur? Îndrăznește să încerci!

Dacă în mod normal avem o reținere în a încerca lucruri noi, în zilele delicate, în care ne simțim oricum vulnerabile, cu atât mai mult ne dorim să ne simțim în siguranță si protejate.


Argumentele logice se pierd uneori în noianul de spaime pe care le avem despre un anumit subiect, iar deciziile care se iau influențate de spaime sunt departe de a fi echilibrate și logice. Eliberează-te de temeri! Fie că e vorba de lucruri pe care trebuie să le începi dar amâni la nesfârșit, fie că e vorba de lucruri pe care dorești să le faci, dar ai sentimentul că vei fi caraghioasă atunci când vei încerca, fie ca e vorba de obiceiuri care nu te ajută deloc, dar amâni să le schimbi, trebuie să știi că doar tu poți să-ți influențezi viața în bine.
Ieși din zona de confort și îndrăznește să încerci!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod