dietă

Cea mai căutată dietă pe Google în 2019 – chiar da rezultate?

Google a anunțat care au fost cele mai căutate diete în acest an. Postul intermitent ocupă primul loc în top.
Este dieta preferată a multor vedete, Jennifer Aniston, Halle Berry, Vanessa Hudgens și Reese Witherspoon lăudându-i frecvent beneficiile. În plus, postul intermitent și-a demonstrat efectele pozitive și nu este deloc surprinzător că a urcat în topul celor mai căutate diete – de pe locul opt în 2018, pe primul loc în acest an.

Postul intermitent domină ierarhia celor mai căutate diete pe Google în 2019, la mare distanță de dietele axate pe grăsimi și carbohidrați. Deși există o dezbatere intensă cu privire la cât de mult poate fi urmată această dietă, în special de către femei, fără afectarea sănătății, mulți doctori consideră că postul intermitent este mai mult decât un trend, notează MindBodyGreen Health.

O „modă” de cinci milenii


„Nu-i o moda trecătoare: e o modă de 5.000 de ani.
Toate mecanismele postului sunt profund și intrinsec umane”, a declarat doctorul Jason Fung pentru site-ul citat.

Cunoscut și sub denumirea de intermittent fasting, postul intermitent constă în alternarea perioadelor în care mănânci fară restricții cu cele în care nu mănânci deloc. Există mai multe variante ale acestei diete: unele impun renunțarea la mâncare timp de 16-36 ore, altele permit consumul alimentar în permanență, dar cu restricții în anumite zile. Citește continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod