Cele mai bune 9 fructe pentru dietă. Te ajută să slăbești mai repede

Cele mai bune 9 fructe pentru dietă. Te ajută să slăbești mai repede

Vrei să slăbești și nu știi ce să mănânci când ai poftă de ceva bun sau vrei o gustare? Fructele sunt întotdeauna o alegere sănătoasă.
Dar nu toate fructele te ajută să slăbești. Unele dintre ele au un conținut ridicat de zahăr și pot chiar să-ți saboteze dieta. Descoperă cele mai bune fructe pentru dietă, care au un conținut ridicat de fibre, multă apă și puține calorii:

Grepfrut

Studiile au arătat că grepfrutul este o opțiune ideală pentru meniul de dietă. O jumătate de grepfrut înainte de fiecare masă îți oferă o senzație de sațietate care durează mai mult și te împiedică să mănânci prea mult în timpul mesei. Are un conținut ridicat de apă și scăzut de calorii, de aproximativ 39 de calorii pentru un fruct.

Mere

Aceste fructe de toamnă, dar pe care le găsești în orice anotimp în magazine, sunt foarte bogate în antioxidanți, în special în vitamina C.
Îți îmbunătățesc sistemul imunitar și pot chiar să reducă riscul de cancer. De asemenea, merele sub bogate în pectină, un prebiotic care „hrănește” bacteriile benefice din intestine și care ajută în același timp la scăderea colesterolului.

Smochine

Smochinele conțin multe fibre, scad colesterolul, echilibrează nivelul zahărului din sânge, previn constipația și îți oferă o senzație de sațietate pentru mai mult timp. Smochinele conțin și potasiu, care te ajută să menții constantă tensiunea arterială.

Pere

Perele sunt foarte nutritive și sățioase. Acest fruct delicios conține aproape un sfert din necesarul zilnic de fibre și este bogat în vitamina C.
Fibrele sunt deosebit de utile în diete pentru că te ajută să te simți sătulă mai mult timp după ce ai mâncat.

Kiwi

Fructele de kiwi sunt adevărate concentrate de antioxidanți. Au un conținut caloric scăzut, conțin multe fibre și au o densitate nutritivă ridicată, fiind bogate în vitamina C, vitamina E și folat.

Pepene roșu

Cu un conținut de apă de 92%, pepenele are un efect diuretic și te ajută astfel să slăbești. Conține un amino acid numit citrulină, care are proprietatea de a reduce retenția de apă.

Banane

Bananele au o reputație proastă în ceea ce privește dietele din cauza conținutului ridicat de zahăr și a numărului ceva mai mare de calorii, de aproximativ 100 pentru un fruct.
Dar bananele sunt o alegere bună când vrei să slăbești. Sunt bogate în nutrienți și fibre, fiind o variantă excelentă de a înlocui gustările dulci dintre mese.

Fructe de pădure

Căpșunile, zmeura, afinele și coacăzele au dobândit reputația de superalimente datorită faptului că au puține calorii, conțin multe vitamine și minerale, scad colesterolul și reduc inflamația. Pe de altă parte, ai nevoie de doar un pumn de fructe de pădure pentru a te bucura de toate beneficiile oferite de ele. Poți alege amestecuri congelate de fructe de pădure pe care să le adaugi dimineața în smoothie-uri delicioase.

Portocale

Nu trece cu vederea portocalele atunci când vrei să ții foamea sub control.
Portocalele sunt bogate în nutrienți și fibre, de aceea este de preferat să mănânci fructul întreg în loc să bei doar sucul. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod