supă cremă

3 rețete inedite de supă cremă

O supă cremă de legume e o alegere bună pentru weekend sau pentru perioadele în care vrei să eviți carnea. Inspiră-te din aceste rețete inedite!

Dacă vrei să prepari ceva sănătos și să nu consumi carne, o supă cremă reprezintă varianta ideală: e ușoară, gustoasă, iar amestecul consistent de legume îți oferă aportul necesar de nutrienți "curați". Partea bună e că o poți consuma și în zilele de dietă sau de post, dar și în zilele în care dorești să contrabalansezi puțin meniurile bogate în grăsimi.


Supă cremă de linte


Pentru această rețetă ai nevoie de o jumătate de kilogram de linte, 3-4 morcovi, patrunjel, o gulie, o ceapă albă mare, puțin ulei, sare și piper.

Și trebuie să ții cont că trebuie să lași lintea la înmuiat în apă rece, cu o noapte înainte. Vezi AICI cum prepari această supă!

 

Supă cremă cu crutoane aromate


Un cartof mare, doi morcovi, un păstârnac, un ardei gras roșu, o ceapă roșie, un cățel de usturoi, țelină, pătrunjel, două linguri de smântână, un strop de ulei de măsline. Plus crutoanele aromate, pe care le faci repede. Ia rețeta de AICI!

 

Supă cremă cu mărar, castraveți și somon


O rețetă surprinzător de ușor de preperat.

Iată ingredientele: un castravete Fabio sau patru mai mici, un cartof mare, două cepe, 50 gr de unt, 1 litru de supă de legume, o legătură de mărar, 250 gr smântână, 50 gr de somon afumat marinat, sare și piper. Găsești AICI rețeta!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod