Activitati de cuplu in Barcelona

Activități de cuplu în Barcelona: idei pentru întâlniri romantice și cereri în căsătorie

Barcelona este locul ideal pentru un sejur de vis cu persoana pe care o iubești. Străzile înguste, cartierul plin de farmec El Gótico, plajele idilice și localurile cu preparate gustoase oferă o varietate de activități de cuplu pe care nu le veți uita.
Barcelona este un oraș uimitor pentru întâlniri romantice, weekenduri în doi sau vacanțe mai lungi cu jumătatea ta. Lista de activități de cuplu în Barcelona îți va arăta că orașul poate fi privit într-o lumină diferită, în loc să ți se pară că ai de urmat un traseu standard care te va conduce spre atracțiile clasice despre care ai citit în orice broșură. Vă puteți plimba în locuri speciale, puțeți observa culorile cerului, veți savura preparate apetisante sau o cafea aromată ori vă puteți relaxa împreună la spa.

 
Iată care sunt principalele activități de cuplu care vor completa un sejur romantic în Barcelona:

 
1. Aire Barcelona Spa (noaptea)

Ai mers vreodată la spa noaptea? Merită să testezi această experiență cu persoana iubită mergând la Aire Barcelona, un spa de lux. Puteți merge la saună, veți înota într-o piscină cu apă salină și vă puteți relaxa cu ajutorul ședințelor de masaj.
Este ideal să sosiți la miezul nopții. Puteți sta o oră și jumătate, iar spa-ul are o capacitate de 20 de persoane.
 
 Barcelona Spa

 
2. Luați cina la „Cucine Mandarosso”

„Cucine Mandarosso” este un restaurant cu specific italienesc foarte popular în Barcelona. De obicei este foarte aglomerat, așa că merită să sunați înainte pentru o rezervare. Tot personalul vorbește limba engleză, iar localul este de mici dimensiuni. Decorațiunile realizate din tăieței, interiorul specific italian și lumina difuză sporesc farmecul și confortul cinei luate în acest loc interesant.

 
3. Admirați Barcelona de pe o terasă

„Hotel 1898” se află într-o clădire din secolul al XIX-lea lângă Las Ramblas, chiar în centrul orașului. Interiorul este complet restaurat, oferind băuturi și o piscină pe terasa de pe acoperiș. Este un loc romantic din care veți putea admira Sagrada Familia după apusul soarelui.
 
Barcelona coast night 

 
4.
Închiriați o barcă privată cu un căpitan

Puteți închiria și o barcă privată pentru a naviga cu ajutorul unui căpitan. În acest mod veți putea observa Barcelona de pe mare, puteți sări în apă, veți lua prânzul sau cina într-un decor unic și puteți asculta melodiile voastre preferate.

 
5. Plimbați-vă prin cartierul El Gótico

Străzile înguste, restaurantele și cafenelele mici, barurile iluminate, galeriile de artă și sunetul mării vă vor face să uitați cât timp a trecut de când vă plimbați prin El Gótico. Lăsați-vă ceasurile la hotel și hoinăriți după bunul plac. Puteți gusta o înghețată sau un smoothie pe drum. În cazul în care vă doriți un tur cu mai mulți turiști puteți rezerva și un circuit în grup.
 
Barcelona El Gotico 

 
6. Priviți apusul din Mirablau

Barcelona are plaja orientată spre est, iar soarele apune în spatele munților, în partea de vest.
Mirablau, aproape de Tibidabo, este o locație de vis pentru a observa nuanțele cerului și strălucirile asfințitului reflectate pe apă și zidurile clădirilor.

 
7. Nu ratați răsăritul din Bunker del Carmel

Este mult mai plăcut să vezi răsăritul soarelui din acest loc pentru că va fi și mai puțin aglomerat. Puteți închiria scutere pentru a ajunge la timp, iar la întoarcere vă puteți opri la una dintre cafenele pentru a lua un mic dejun delicios.
 
Barcelona Bunker del Carmel 

 
8. Organizați un picnic romantic

În Barcelona există și un serviciu cu totul special prin care se livrează coșuri cu provizii pentru picnic în orice zonă a orașului. Este o idee perfectă pentru a-i face o surpriză jumătății tale. Alege ingredientele din coșul de picnic și mizează pe specialitățile locale. Există opțiuni variate, de la un cost redus până la un preț mai ridicat pentru un picnic de lux din punct de vedere culinar.
În cazul în care preferi să ai și un decor interesant poți solicita organizarea integrală a picnicului în locația aleasă.

 
9. Savurați o cafea la „Espai Joliu”

„Espai Joliu” este un local dedicat plantelor situat aproape de plajă, fiind considerat cea mai frumoasă cafenea din Barcelona. Dacă vă place foarte mult cafeaua merită să vă opriți aici pentru a savura o ceașcă din această băutură aromată. Călătorii experimentați vă recomandă să sosiți la ora prânzului pentru a vă putea delecta și cu specialitățile gustoase.
29 Ianuarie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod