Cand gasesti bilete de avion ieftine

Când poți găsi cele mai ieftine bilete de avion: zile, rute și intervale avantajoase

Îți place să călătorești dar nu vrei să plătești prea mult pentru a ajunge la destinație? Află când poți găsi cele mai ieftine bilete de avion pentru a putea rezerva cea mai importantă parte a bugetului planificat pentru distracția de la destinație, în loc să plătești un preț exagerat numai pentru a ajunge.
Reducerea costurilor cu biletele de avion reprezintă o economie substanțială când îți planifici o călătorie. Dacă înveți când și cum poți găsi cele mai ieftine bilete de avion, vei reduce foarte mult cheltuielile.

 
Iată când poți găsi cele mai ieftine bilete de avion:

 
1. Cumpără bilete marțea

Majoritatea companiilor aeriene lansează noile reduceri săptămânale marțea, așa că este o zi ideală pentru a alege un bilet de avion mai ieftin. Caută biletele marțea, în jurul orei 15, și nu vei regreta.

 
2. Nu cumpăra biletele prea târziu, dar nici prea devreme

Poate că știai deja că vei plăti mai mult dacă iei biletele foarte aproape de data plecării, dar același lucru se poate întâmpla și dacă le cumperi mult prea devreme.
În general, pentru zborurile internaționale este recomandat să cumperi biletele într-un interval de 1-5 luni înainte de data plecării.
Dacă vei pleca de Crăciun, Revelion, Paște sau în lunile iunie, iulie și august trebuie să adaugi 1-2 luni la intervalul menționat.
 

3. Nu uita să compari prețurile

Poate că ai o linie aeriană preferată, dar nu trebuie să pierzi din vedere ofertele pe care le poți găsi la alte companii. Nicio companie nu poate avea tot timpul cel mai mic preț pentru toate rutele, așa că va trebui să compari prețurile pentru a-l găsi pe cel mai avantajos.

 
4.
Alege cu atenție zilele și orele la care zbori

Poți economisi sume importante dacă ești atent și în ce zile zbori. Chiar dacă nu reușești să rezervi bilete numai în zilele cu prețuri reduse, poți reuși acest lucru măcar pentru jumătate din călătorie. Pentru călătoriile internaționale zilele săptămânii vor avea prețuri mai reduse pentru biletele de avion, iar pentru zborurile interne în țara pe care o vizitezi este indicat să alegi marțea, miercurea sau sâmbăta. Biletele rezervate vinerea și duminica vor avea un preț mai ridicat.
De asemenea, ora zborului va influența costul biletului. Dacă alegi să călătorești foarte devreme dimineața/noaptea sau la ora cinei vei face economii suplimentare.

 
5. Ruta aleasă afectează prețul

Vrei un zbor direct sau ești dispus să faci escale? De obicei vei obține prețuri mai bune pentru zborurile cu escale, ajungându-se la reduceri de până la 50%. În cele din urmă, numai tu poți decide dacă economia făcută merită o călătorie mai lungă.

 
6. Rezervă câte un bilet pentru călătoriile în grup

Nu vei economisi mereu făcând acest lucru dar merită să încerci.
Unele sisteme de rezervări online egalizează costurile biletelor rezervate simultan pentru mai multe persoane. Dacă biletele pe care le cumperi au prețuri diferite poate fi mai sigur să le rezervi separat pentru a evita costul prea mare.
 
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
3 Februarie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod