Cele mai frumoase locuri de vizitat in Africa de Sud

Natură, culoare și un alt ritm al vieții: cele mai frumoase locuri de vizitat în Africa de Sud

Africa de Sud este o destinație fascinantă de călătorii pentru că oferă un mix de activități și peisaje care te vor lăsa impresionat și vei vrea să te întorci cât mai curând în acest loc unic. Descoperă care sunt cele mai frumoase locuri de vizitat în Africa de Sud și planifică-ți următoarea vacanță în această locație uimitoare.
De la decorul de savane aurii până la întinderea nesfârșită a deșertului, speciile variate de animale, recifele de corali, piscurile îndepărtate ale munților, plajele cu nisip fin și locațiile pentru rafting, Africa de Sud oferă activități care te vor captiva și o vacanță în acest loc va fi interesantă pentru toate persoanele care te însoțesc. Indiferent dacă optezi să călătorești pe cont propriu sau vii alături de prieteni ori alți membri ai familiei, cele mai frumoase locuri de vizitat în Africa de Sud detaliate de fullsuitcase.com vor crea un mix de cultură, savoare culinară, culori, istorie, peisaje magice, muzee, întinderi vaste și viața turbulentă din orașe.
Nu vei avea timp să te plictisești, iar această experiență te va marca, fiind tentat să revii în scurt timp.

 
Iată care sunt cele mai frumoase locuri de vizitat în Africa de Sud:

 
1.
Cape Town

Bazinele Victoria si Albert 

Este adesea numit „Orașul Mamă” pentru că este cel mai vechi oraș înființat de europeni, în anul 1652. O vizită în Cape Town te va cufunda într-un mix de cultură europeană și africană, situându-te într-un spațiu ideal dintre modern și tradițional. În plus, nu vei putea observa numai viața specifică orașului, ci poți avea contact și cu natura. Trebuie neapărat să vizitezi bazinele Victoria și Albert, zona Bo-Kaap, Grădina Botanică Națională Kirstenbosch, Muntele Masă, Vârful Capul Leului și Insula Robben.

 
2. Peninsula Cape 

Cape Point 

Face parte din aceeași zonă fascinantă ca și Cape Town, iar peisajul din jurul tău te va impresiona cu siguranță. Vizitează Capul Bunei Speranțe, Cape Point și zona de coastă numită Cei 12 Apostoli.
De asemenea, în orașul Simon vei putea observa o colonie de penguini. Merită să faci o plimbare de la Muizenberg la Golful Kalk, traversând plaja St. James în timp ce admiri apele oceanului și asculți sunetul valurilor.
 
Simon city 
Regiunea Groot Constantia este zona de vii care te va învălui cu un decor spectaculos și vei avea ocazia să deguști cele mai bune vinuri din Africa de Sud.
 
Insula Duiker 
În Golful Hout poți opta pentru o excursie cu barca pentru a vizita o colonie de foci, pe insula Duiker. Este o atracție foarte populară, așa că ai grijă să-ți rezervi locul din timp.

 
3. Ruta Grădinii (Garden Route)

Knysna

Este o zonă de 200km situată între Golful Mossel și Stormsrivier, care oferă priveliști celebre la nivel mondial.
Nu te grăbi, ci rezervă-ți timp pentru a remarca detaliile peisajului și lasă-te condus de imaginație și culori. Merită să vezi Râul Storms, Parcul Național Tsitsitkamma, Rezerva Naturală Robberg, Golful Plettenberg, zona Knysna și toată zona de coastă. În Outshoorn vei putea vizita ferme de struți și Peșterile Cango.

 
4. Canionul Râului Blyde și Ruta Panorama (Panorama Route)

Bourke Luck Poholes 

Este o regiune spectaculoasă din Africa de Sud, care se remarcă prin contrastul de culori. Se află foarte aproape de mai multe intrări ale Parcului Național Kruger, fiind o destinație populară pentru excursii.
 
 God's Window
Nu rata Cascadele Lisabona și Berlin, Puțurile Norocul lui Bourke, Lowveld, drumul pe serpentine spre Fereastra lui Dumnezeu și Wonder View, punctul aflat la cea mai mare altitudine în cadrul acestei rute.
Dacă ai mai multe zile la dispoziție poți vizita și Peșterile Echo pentru a explora tăcerea plină de efecte sonore complexe din interiorul răcoros, precum și orașul-muzeu numit Pilgrim's Rest, unde vei putea face o incursiune spre trecut, observând aspectul caselor de demult și captând spiritul unei ere în care căutarea aurului ghida viețile oamenilor.
22 Martie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod