Art Deco, un stil care nu se demodează: Această casă are o valoare de patru ori mai mare decât atunci când a fost construită

O vilă superbă din Anglia, amenajată în stil Art Deco, a ajuns să valoreze de patru ori mai mult decât atunci când a fost construită.

Dacă ai avea toți banii pentru a cumpăra această casă, cu siguranță n-ai regreta să-i cheltuiești pe așa ceva: o vilă superbă care costă 1,6 milioane de lire sterline (1,77 milioane de euro) aduce strălucirea și eleganța de la Hollywod în Nightingale Road, Godalming, în comitatul englez Surrey. Este o casă superbă, în stil Art Deco, și, poți să te convingi din aceste imagini, merită toți banii.

Locuința cu cinci dormitoare are elemente decorative în stil Art Deco, precum faianța neagră din baie, pereții cu colțuri rotunjite și exteriorul cu forme aranjate.

Design-ul deosebit include și ferestre pe colțurile dinspre curtea interioară, pereți curbați din cărămidă de sticlă, o scară interioară și o bucătărie cu un stil Art Deco elaborat. Scara cu balustradă din metal duce spre etaj, unde se află cele cinci dormitoare, deservite de patru băi, între care una are design inspirat din zona Miami, cu faianță neagră și verde.

În exterior predomină motivul "aeroplan", inspirat de profesia celor doi soți proprietari, ambii piloți care zboară în jurul lumii.
Andrew și Helen Berry au cheltuit 400.000 de lire pentru construirea vilei, după ce au pornit la treabă cu un buget de 340.000. În această sumă nu a intrat, însă, costul terenului, pe care cuplul îl deținea deja.

Proiectul a fost o provocare pentru proprietari. "Am îmbrățișat tema Art Deco și am devenit mai încrezători în ceea ce puteam face. Lucrurile au evoluat pe măsură ce am înaintat destul de mult. Trebuie să fii destul de curajos să creezi ceva de genul ăsta și suntem bucuroși că am avut curaj", a declarat Helen.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod